- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο άνθρωπος με τα πιο μακριά νύχια στον κόσμο επιτέλους τα έκοψε! (video)
Και τα δώρισε σε μουσείο της Νέας Υόρκης
Ο Σριντάρ Κιλάλ, ο οποίος άφηνε επί... 66 χρόνια τα νύχια του να μακραίνουν με αποτέλεσμα το μήκος όλων μαζί να φθάνει εκείνο ενός λονδρέζικου λεωφορείου, τα έκοψε και τα έκανε δωρεά σε μουσείο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.
Χθες Τετάρτη, ο Κιλάλ από την πόλη Πούνε της Ινδίας, ο οποίος κατέχει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί σε ένα μόνο χέρι, επιτέλους τα έκοψε.
Ή μάλλον, την εργασία έκανε ένας τεχνικός φορώντας προστατευτική μάσκα και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο, ο οποίος τα έκοψε στη διάρκεια μιας...«τελετής κοπής νυχιών» στη Νέα Υόρκη.
Ο 82χρονος άφηνε τα νύχια του αριστερού του χεριού να μακραίνουν από τότε που ήταν 14 ετών και αποφάσισε να το κάνει όταν ένας δάσκαλός του τον επέπληξε επειδή κατα λάθος του έσπασε ένα πολύ μακρύ νύχι το οποίο είχε.
Ο δάσκαλος τού είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τη φροντίδα που απαιτείται ώστε να μη σπάσει ένα μακρύ νύχι παρά μόνο αν αφήσει και ο ίδιος. Εκείνος φαίνεται ότι δελεάστηκε και το έκανε πράξη.
Η ιστορική τελετή κοπής των νυχιών πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ripley’s Believe It or Not! στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης, όπου θα εκτίθενται πλέον τα κομμένα νύχια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.