- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση του «νόθου» γιου του Μπιλ Κλίντον στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ (εικόνες)
Με αφορμή τις δηλώσεις του για τη μεταναστευτική πολιτική Τραμπ
«Ο ίδιος άνθρωπος που δείχνει συμπάθεια για τα παιδιά των μεταναστών που χρησιμοποιούνται όπως ανέφερε ως διαπραγματευτικό μέσο, είναι αυτός που θυσίασε εμένα, τον ίδιο του το γιο, ως πολιτικό πιόνι και “πρόθυμα” διαχώρισε την ύπαρξή του από μένα, όταν έγινε πρόεδρος #BillClintonSon» έγραψε ο κατά τα λεγόμενά του «νόθος» γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, Ντάνι Γουίλιαμς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 32χρονος Ντάνι Γουίλιαμς είναι πατέρας πέντε παιδιών και εδώ και δύο χρόνια υποστηρίζει ότι είναι ο καρπός της παράνομης σχέσης του Μπιλ Κλίντον με την πρώην ιερόδουλη Μπόμπι Αν.
Η σχέση αυτή σύμφωνα με τoν Γουίλιαμς έγινε ενώ ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης του Άρκανσο στο Λιτλ Ροκ, οπότε και η μητέρα του έμεινε έγκυος σε μία από τις 13 συνευρέσεις που είχε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Γουίλιαμς, την Τρίτη ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και τη δήλωσή του για την προσφυγική κρίση: «Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα σκέφτομαι τα χιλιάδες παιδιά που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Αυτά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι διαπραγματευτικό μέσο. Κι η επανένωσή τους με τις οικογένειές τους θα επιβεβαιώσει την πίστη και τη στήριξη της Αμερικής προς όλους τους γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους».
Αυτή η δήλωση του Κλίντον πυροδότησαν την οργή του Γουίλιαμς, ο οποίος τον κατηγόρησε με αναρτήσεις του στο Twitter λέγοντας ότι τον θυσίασε. Tweet μάλιστα που αναπαρήγαγε και ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Γουίλιαμς κατηγόρησε και τη Χίλαρι Κλίντον ότι συνβαλε για να τον χωρίσει από τον «πατέρα» του, ενώ σε ένα άλλο tweet του υποστήριξε ότι κι η Τσέλσι είναι νόθο παιδί, καρπός της υποτιθέμενης σχέσης της πρώην πρώτης κυρίας με τον πρώην βοηθό Γενικού Εισαγγελέα του Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ, έναν δικηγόρο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο δικηγορικό γραφείο Rose Law Firm.
Ο 32χρονος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο Κλίντον έβαζε ένα μέλος της εθνοφρουράς του Άρκανσο να μεταφέρει κάθε μήνα το ποσό των 700 δολαρίων στη μητέρα του μέχρι τη μέρα που έγινε πρόεδρος. Ωστόσο, τον ισχυρισμό αυτό απέρριψαν οι Κλίντον.
Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι σύμφωνα με τεστ DNA, που έχει προηγηθεί ο Μπιλ Κλίντον δεν είναι πατέρας του Γουίλιαμς αλλά ο ίδιος το διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί.
The same man that is sympathetic to the immigrant children, that he mentioned, to be used as a negotiating tool, is indeed the same man that sacrificed me, his own son, as a political pawn and “willing” separated his existence from me when he became president. #BillClintonSon pic.twitter.com/o9lKIDeTmm
— Danney Williams (@danney_williams) June 18, 2018
How can @BillClinton have the compassion to care so much about the immigrant children being separated from their families, but lack the compassion to care for his own son he abandoned. #BillClintonSon pic.twitter.com/D6vGmCCTCa
— Danney Williams (@danney_williams) June 19, 2018
@HillaryClinton can have the “compassion and decency to be outraged” about the immigrant children being separated from their families, but she’s not outraged at the fact that she took a hand in separating me from my father. Just another political play. #BillClintonSon #Hypocrite pic.twitter.com/IXObPzQHAq
— Danney Williams (@danney_williams) June 19, 2018
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πώς κατέρρευσε η «ειδική σχέση» Ρώμης και Λευκού Οίκου
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η πρόσφατη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Ο Ματάν Γκρίνμπεργκ της startup Factory επένδυσε στην ποιότητα του ύπνου του προσωπικού του
Η κυβέρνηση Αλμπανέζι δεσμεύεται να αναχαιτίσει την εξάπλωση του H5N1 μετά τον εντοπισμό μολυσμένου θαλάσσιου πτηνού
Δύο βαγόνια του συρμού κατέληξαν στο οδόστρωμα από ύψος πέντε μέτρων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί δριμεία κριτική για το κόστος της σύγκρουσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το υπερπολυτελές Boeing 747-8, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Το περιστατικό έφερε ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο «King Tide» ή «βασιλική παλίρροια»
Εντάσεις στη σχέση των δύο χωρών με αφορμή την κοινή ιστορία τους
Αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια κάθειρξη
Αιτία του εκτροχιασμού φέρεται να είναι μία βλάβη στον μηχανισμό αλλαγής τροχιάς
Αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών
Πρόστιμο 200 φράγκων ακόμη και για τατουάζ - Η απαγόρευση θα ισχύει και για τις ψηφιακές πλατφόρμες
Το κτίριο, ένας οκταώροφος πύργος επενδεδυμένος με γρανίτη, έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του
Oι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν από την επόμενη σχολική χρονιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.