- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση του «νόθου» γιου του Μπιλ Κλίντον στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ (εικόνες)
Με αφορμή τις δηλώσεις του για τη μεταναστευτική πολιτική Τραμπ
«Ο ίδιος άνθρωπος που δείχνει συμπάθεια για τα παιδιά των μεταναστών που χρησιμοποιούνται όπως ανέφερε ως διαπραγματευτικό μέσο, είναι αυτός που θυσίασε εμένα, τον ίδιο του το γιο, ως πολιτικό πιόνι και “πρόθυμα” διαχώρισε την ύπαρξή του από μένα, όταν έγινε πρόεδρος #BillClintonSon» έγραψε ο κατά τα λεγόμενά του «νόθος» γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, Ντάνι Γουίλιαμς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 32χρονος Ντάνι Γουίλιαμς είναι πατέρας πέντε παιδιών και εδώ και δύο χρόνια υποστηρίζει ότι είναι ο καρπός της παράνομης σχέσης του Μπιλ Κλίντον με την πρώην ιερόδουλη Μπόμπι Αν.
Η σχέση αυτή σύμφωνα με τoν Γουίλιαμς έγινε ενώ ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης του Άρκανσο στο Λιτλ Ροκ, οπότε και η μητέρα του έμεινε έγκυος σε μία από τις 13 συνευρέσεις που είχε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Γουίλιαμς, την Τρίτη ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και τη δήλωσή του για την προσφυγική κρίση: «Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα σκέφτομαι τα χιλιάδες παιδιά που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Αυτά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι διαπραγματευτικό μέσο. Κι η επανένωσή τους με τις οικογένειές τους θα επιβεβαιώσει την πίστη και τη στήριξη της Αμερικής προς όλους τους γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους».
Αυτή η δήλωση του Κλίντον πυροδότησαν την οργή του Γουίλιαμς, ο οποίος τον κατηγόρησε με αναρτήσεις του στο Twitter λέγοντας ότι τον θυσίασε. Tweet μάλιστα που αναπαρήγαγε και ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Γουίλιαμς κατηγόρησε και τη Χίλαρι Κλίντον ότι συνβαλε για να τον χωρίσει από τον «πατέρα» του, ενώ σε ένα άλλο tweet του υποστήριξε ότι κι η Τσέλσι είναι νόθο παιδί, καρπός της υποτιθέμενης σχέσης της πρώην πρώτης κυρίας με τον πρώην βοηθό Γενικού Εισαγγελέα του Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ, έναν δικηγόρο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο δικηγορικό γραφείο Rose Law Firm.
Ο 32χρονος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο Κλίντον έβαζε ένα μέλος της εθνοφρουράς του Άρκανσο να μεταφέρει κάθε μήνα το ποσό των 700 δολαρίων στη μητέρα του μέχρι τη μέρα που έγινε πρόεδρος. Ωστόσο, τον ισχυρισμό αυτό απέρριψαν οι Κλίντον.
Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι σύμφωνα με τεστ DNA, που έχει προηγηθεί ο Μπιλ Κλίντον δεν είναι πατέρας του Γουίλιαμς αλλά ο ίδιος το διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί.
The same man that is sympathetic to the immigrant children, that he mentioned, to be used as a negotiating tool, is indeed the same man that sacrificed me, his own son, as a political pawn and “willing” separated his existence from me when he became president. #BillClintonSon pic.twitter.com/o9lKIDeTmm
— Danney Williams (@danney_williams) June 18, 2018
How can @BillClinton have the compassion to care so much about the immigrant children being separated from their families, but lack the compassion to care for his own son he abandoned. #BillClintonSon pic.twitter.com/D6vGmCCTCa
— Danney Williams (@danney_williams) June 19, 2018
@HillaryClinton can have the “compassion and decency to be outraged” about the immigrant children being separated from their families, but she’s not outraged at the fact that she took a hand in separating me from my father. Just another political play. #BillClintonSon #Hypocrite pic.twitter.com/IXObPzQHAq
— Danney Williams (@danney_williams) June 19, 2018
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρόεδρος στηρίζει αμερικανική πρωτοβουλία για ασφάλεια ναυσιπλοΐας στην περιοχή
Το λάθος που προκάλεσε το τροχαίο
Εντοπίστηκε παιδικό εσώρουχο με DNA τόσο του κοριτσιού όσο και του 47χρονου υπόπτου
Ο νικητής του φετινού βραβείου θα ανακοινωθεί στις 9 Οκτωβρίου
Νέο μήνυμα από τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν
Οι αρχές εκτιμούν ότι η συνολική αξία των χελωνών που κατασχέθηκαν ανέρχεται σε περίπου 9.000 δολάρια
Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα αν το έργο είναι δικό του
Η σύγκρουση με το Ιράν εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου και απειλεί τη διεθνή οικονομία
Οι ΗΠΑ μειώνουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή
Το χρονικό της υπόθεσης
Νέα στοιχεία για τις κινήσεις του τραγουδιστή μετά τη δολοφονία της 14χρονης και τις προσπάθειες να καλύψει τα ίχνη του
Η επίθεση σημειώθηκε έπειτα από μια σειρά περιστατικών αντισημιτικού χαρακτήρα τις τελευταίες εβδομάδες
Σε κρίση οι σχέσεις Ουάσινγκτον-Βερολίνου μετά τις αιχμές Μερτς για το Ιράν
Τι δήλωσε ο κυβερνητικός σύμβουλος για την τρομοκρατία μετά την επίθεση στο Γκόλντερς Γκριν
Οι τιμές του πετρελαίου έχουν εκτοξευθεί μετά την έναρξη του πολέμου στις 28 Φεβρουαρίου
Ψέκασε με άγνωστη ουσία τρεις αστυνομικούς στο Τόκιο
Η Joby Aviation στοχεύει πλέον στο δεύτερο μισό του 2026 για την έναρξη εμπορικών πτήσεων
«Έχει χαθεί η επαφή με 11 πλοία», δηλώνουν οι ακτιβιστές
Η ιστορική μνήμη των συμβόλων ενός κόσμου που – κάπου – υπάρχει ακόμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.