- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Να μην χτυπήσει ποτέ ο Χάρι τη Μέγκαν Μάρκλ ζήτησε ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ
Σπάει τη σιωπή του και σοκάρει για άλλη μια φορά το παλάτι
Ο 73χρονος πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά τον πριγκιπικό γάμο και αναμένεται να φέρει τρικυμία πολλών μποφόρ στο παλάτι, καθώς δεν ασχολείται μόνο με τα προσωπικά του πριγκιπικού ζευγαριού, αλλά αναφέρεται και στις πολιτικές πεποιθήσεις του Χάρι.
Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ παραχωρήθηκε στο Good Morning Britain και τον Piers Morgan.
Ο Τόμας μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει παιδιά. Αν και δεν είναι έγκυος, ο πατέρας υποστήριξε ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει παιδιά πολύ σύντομα.
Ανέφερε πως η απόφασή του να αποσυρθεί τρεις μέρες πριν από τον γάμο λύγισε τη Μέγκαν Μαρκλ. Εκείνος έκλαιγε στον καναπέ ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια ενώ παρακολουθούσε την όμορφη κόρη του να παντρεύεται.
Αποκάλυψε ότι ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. «Συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα σοβαρό λάθος. Είναι δύσκολο να το πάρω πίσω. Και οι δύο ήταν πολύ καλοί μαζί μου».
Δεν έχει ακόμα γνωρίσει τον γαμπρό του που του ζήτησε το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ τηλεφωνικά τον Δεκέμβριο. «Είσαι τζέντλμαν. Υποσχέσου μου ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και φυσικά θα σου δώσω την άδειά μου».
Ο Τόμας Μαρκλ αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανοιχτός στο Brexit. Και πως πιστεύει ότι θα έπρεπε να δοθεί μια ευκαιρία στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Οι δηλώσεις του θα προκαλέσουν για μια ακόμα φορά πονοκέφαλο στο παλάτι καθώς η βασιλική οικογένεια πρέπει να παραμένει αυστηρά πολιτικά ουδέτερη. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γνωστός για τις ανοιχτές απόψεις του και τα πολυάριθμα γράμματα που ασκούν πιέσεις στους υπουργούς.
Το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ. Ή τους ισχυρισμούς του για τις πολιτικές πεποιθήσεις του πρίγκιπα Χάρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο γήπεδο πραγματοποιούνται εδώ και τρία χρόνια εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα κυκλοφορίας, εξαίροντας την πράξη του νεαρού
Πάνω από 100 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την πόλη, λέει ο υπουργός Εσωτερικών
Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη επίσης 80μελές Κομματικό Συμβούλιο και 15μελές Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το Πακιστάν επιχειρεί να μεσολαβήσει ξανά για τον τερματισμό του πολέμου
Ασκήσεις για τα παιδιά πώς να αντιδρούν σε συναγερμό για μη επανδρωμένο αεροσκάφος
Πάνω από 1.000 οι νεκροί σε Κονγκό και Ουγκάντα
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.