Κοσμος

Φαίνεται να κάνουν τατουάζ στο μωρό - Κατακραυγή για τους γονείς στα social media (video)

Άλλοι χρήστες αμφισβητούν τη γνησιότητα του video

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tatoo.jpg

Ένα  ανατριχιαστικό video δημοσιεύει η Daily Mail, που δείχνει ένα μωρό να κάνει τατουάζ και κάποιοι ενήλικες, πιθανόν οι γονείς του, να το κρατάνε κάτω. Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στο Βιετνάμ, δείχνει το μωρό να δυσανασχετεί. Παρόλο που δεν ακούγεται να κλαίει κατά τη διάρκεια του βίντεο, είναι εμφανές ότι προσπαθεί να αποφύγει τη βελόνα κάθε φορά που πλησιάζει το δέρμα του.

 

Το βίντεο κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Baby gets some ink» και άφησε πολλούς από τους θεατές σοκαρισμένους. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητά του.

Η παρακάτω είναι η εκδοχή του video χωρίς κάλυψη στο πρόσωπο του παιδιού.

 

«Είναι πιθανό το βίντεο να είναι ψεύτικο και το μωρό να είναι ναρκωμένο», σχολίασε ένας χρήστης. Το βίντεο έγινε αμέσως ανάρπαστο στο Facebook, με πολλούς από τους χρήστες να ζητούν τη σύλληψη της οικογένειας.

«Μόνο τα ζώα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι τυχεροί που δεν εμφανίζεται κάπου η διεύθυνσή τους», έγραψε ένας χρήστης. Το Βιετνάμ βρίσκεται σε στάδιο αλλαγής νομοθεσίας απέναντι στα τατουάζ, καθώς όλο και περισσότεροι νέοι στη χώρα αγνοούν τις αρνητικές συνέπειές του.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ