Κοσμος

60 χρόνια φυλακή σε πατέρα που ήθελε να πουλήσει την 4χρονη κόρη του για σεξ μέσω διαδικτύου

«Παίξτε με το Κοριτσάκι του Μπαμπά», ο τίτλος της ανάρτησης στο ίντερνετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
andrew-turley-james.jpg

Σε κάθειρξη 60 ετών καταδικάστηκε ένας πατέρας, 30 ετών, ο οποίος αποπειράθηκε να πουλήσει την τότε τεσσάρων ετών κόρη του για σεξ μέσω ανάρτησης στο ιστότοπο Craigslist.

Ο Άντριου Τζέιμς Τάρλεϊ καταδικάστηκε την Παρασκευή από το σώμα των ενόρκων στην επαρχία Χάρις του Τέξας. Ο 30χρονος κρίθηκε ένοχος για διακίνηση και εμπορία ανήλικου παιδιού και για εξαναγκασμό σε πορνεία ατόμου κάτω των 18 ετών.

Η καταδικαστική ποινή επιβλήθηκε δύο χρόνια αφότου ο Αμερικανός πατέρας τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών αρχών του Χιούστον, οι οποίοι είδαν στον ιστότοπο Craiglist μια διαφήμιση με τίτλο «Παίξτε με το Κοριτσάκι του Μπαμπά».

Ο Τάρλεϊ παρουσίαζε στη διαφήμιση την κόρη του μικρότερη των 10 ετών. Σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή του Τέξας ο πατέρας είχε κλείσει συνάντηση με την κόρη μετά την ανταλλαγή 70 μέιλ με πιθανό πελάτη. Στους πελάτες του ο 30χρονος έλεγε ότι θα χορηγούσε υπνωτικό στο παιδί του πριν από τη σεξουαλική συνεύρεση και ότι θα τους χρέωνε περίπου 1.000 δολάρια το δίωρο.

Ωστόσο, ο 30χρονος πατέρας δεν κατάλαβε ποτέ ότι ο πελάτης με τον οποίο συνομιλούσε ήταν αστυνομικός σε μυστική αποστολή.

Ο Τάρλεϊ συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ