Κοσμος

Συντριβή αεροπλάνου στο Κατμαντού του Νεπάλ

Πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
katmandu1.jpg

Αεροσκάφος των αερογραμμών του Μπαγκλαντές συνετρίβη στην ανατολική πλευρά του Διεθνούς Αεροδρομίου Τριμπουβάν στο Κατμαντού του Νεπάλ.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 67 επιβάτες και τέσσερα μέλη ιπτάμενο προσωπικό. Υπάρχουν θύματα, αλλά ο ακριβής αριθμός δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Οι αρχές του αεροδρομίου δήλωσαν ότι τουλάχιστον 17 άτομα έχουν διασωθεί. 

aer3.jpg

Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σύννεφα καπνού  στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης του αεροδρομίου. 

aer4.jpg

 

 

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν: Η Νάζια Ματάνι, πρώην δημοσιογράφος και κοινωνική ακτιβίστρια, μιλά για την ενότητα και το σκοτάδι που απλώθηκε στο Ιράν
«Ο φόβος τελείωσε»: Ιρανή ακτιβίστρια μας μεταφέρει στους δρόμους της Τεχεράνης

Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY