Κοσμος

Γιάμπα Ντάμπα Ντου: Πάμπλουτος κυβερνήτης αγόρασε όχημα των Φλίνστοουνς (εικόνες, video)

Πρόκειται για πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου που οδηγούσε η διάσημη οικογένεια κινουμένων σχεδίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
flinstones2342.jpg
Twitter

Τη δόξα του Φρεντ, του φανταστικού χαρακτήρα στη σειρά κινουμένων σχεδίων Φλίνστοουνς, ζήλεψε κυβερνήτης πολιτείας στη Μαλαισία.

Ο Ιμπραχήμ Σουλτάν Ισκαντάρ, γνωστός για την αγάπη του στα αυτοκίνητα, έλαβε τη Δευτέρα ως δώρο ένα όχημα, βγαλμένο από την... παλαιολιθική εποχή. Πρόκειται για πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε η διάσημη οικογένεια στη σειρά κινουμένων σχεδίων του '60. Βασική διαφορά, η παρουσία κινητήρα. Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται ο οδηγός να χρησιμοποιεί τα... πόδια του για να το κινεί, όπως έκανε ο Φρεντ.

car23423423423423423.jpg

Ο επικεφαλής της πολιτείας Τζοχόρ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το δώρο που του έκανε ο φίλος του και κυβερνήτης της πολιτείας Παχάνγκ, και ανήρτησε φωτογραφίες στο Facebook. Στο κείμενό του γνωστοποιεί και την αγάπη του για τους Φλίνστοουνς.

sultan23.jpg

Η συγκεκριμένη σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 1960. Τη δεκαετία του '90 προβλήθηκε και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας οικογένειας στην παλαιολιθική εποχή, η οποία όμως ζει όπως οι σημερινοί άνθρωποι. Στον ελεύθερό της χρόνο πηγαίνει κινηματογράφο και παίζει μπόουλινγκ. Για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί πέτρινα οχήματα. Ο Φρέντ είναι παντρεμένος με τη Βίλμα και έχουν μια κόρη, τη Σταλίτσα. Ο Μπάρνι και η Μπέτυ είναι οι καλύτεροί τους φίλοι.

The Flintstones Theme Song

Δημιουργοί της σειράς ήταν ο Μεξικανός Γουίλιαμ Χάνα και ο Νεοϋορκέζος Τζόσεφ Μπαρμπέρα -δίδυμο που βρίσκεται πίσω από διάσημα κινούμενα σχέδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές (Τομ και Τζέρι, Σκούμπι Ντου).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ