- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακόμα τρεις γυναίκες κατηγορούν τον Ντάστιν Χόφμαν για σεξουαλική παρενόχληση
«Συκοφαντικά ψεύδη» λέει ο δικηγόρος του Χολυγουντιανού σταρ
Άλλες τρεις γυναίκες κατηγορούν τον Ντάστιν Χόφμαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως ανέφερε χθες Πέμπτη το Variety, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των γυναικών που έχουν διατυπώσει κατηγορίες εις βάρος του σε έξι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, δύο από τις γυναίκες αυτές κατηγορούν τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 1987.
Μια τρίτη γυναίκα καταγγέλλει ότι το 1980, όταν εκείνη ήταν 16 ετών, γδύθηκε μπροστά της και της ζήτησε να του κάνει μασάζ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο οποίο οι δύο καταγγέλλουσες κατονομάζονται αλλά όχι και η τρίτη.
Το Variety επικαλείται τον δικηγόρο του Χόφμαν, τον Μαρκ Νιουμπάουερ, ο οποίος χαρακτηρίζει "συκοφαντικά ψεύδη" τις κατηγορίες.
Ούτε ο δικηγόρος αλλά ούτε και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ήταν χθες διαθέσιμοι για να σχολιάσουν, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις κατηγορίες ανεξάρτητα.
Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, άλλες τρεις γυναίκες κατήγγειλαν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση, η οποία υποστηρίζουν ότι σημειώθηκε πριν από τουλάχιστον 30 χρόνια.
Ο Χόφμαν ζήτησε γραπτώς συγγνώμη από την πρώτη γυναίκα, η οποία ήταν έφηβη και μαθητευόμενη στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του 1985 "Ο θάνατος του εμποράκου".
Στην γραπτή του συγγνώμη που εξέδωσε την 1η Νοεμβρίου, ο Χόφμαν αναφέρει ότι η συμπεριφορά που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες "δεν ανταποκρίνεται στο ποιός είναι". Ως προς τις άλλες κατηγορίες αρνήθηκε να σχολιάσει.
Ο Χόφμαν έχει βραβευτεί με Όσκαρ για τις ταινίες "Ο Άνθρωπος της Βροχής" και "Κράμερ εναντίον Κράμερ".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες ακυρώσεις ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα
Φέρεται να είχε λάβει έγκριση για να διασχίσει τα Στενά του Ορμούζ
Νέες απειλές από το Ιράν για χτυπήματα σε αραβικά κράτη
Αν και κατέλαβε έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο η υπόθεση πήρε διαστάσεις
Το χρονικό της υπόθεσης
Παρά την άνοδο, οι αριθμοί παραμένουν σχετικά χαμηλοί
Λόγω της κατακερματισμένης ηγεσίας της Τεχεράνης
Ωστόσο, οι ειδικοί εμφανίζονται σαφώς πιο επιφυλακτικοί
Φονική πυρκαγιά σε αποθήκη πυροτεχνημάτων – Σοβαρά τραυματίες και φόβοι για αύξηση θυμάτων
Μήνυμα μέσω Telegram με απειλές για ΗΠΑ και Ισραήλ εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο
Συναγερμός στις αρχές, με έναν ύποπτο να συνελήφθη, χωρίς επιβεβαίωση εντοπισμού εκρηκτικού μηχανισμού
Η εταιρεία προμηθεύει μεγάλες μάρκες όπως Durex και Trojan
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.