- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Φιλιππίνες: Εγκατέλειψε το παιδί του στη ζούγκλα για παραδειγματισμό (εικόνες, video)
«Με ντρόπιασε μπροστά στους φίλους μου» απολογήθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν
«Ήθελα να της δώσω ένα μάθημα. Τη χτύπησα στο κεφάλι και τη μετέφερα αναίσθητη στη ζούγκλα, όπου και την άφησα» ανέφερε στην απολογία του ο Φελίπε Εράνθο, την ώρα που δείχνει στους έκπληκτους αστυνομικούς το δύσβατο σημείο σε ζούγκλα όπου εγκατέλειψε για λίγη ώρα την 5χρονη Μαριάφε. Όταν επέστρεψε πίσω, το κοριτσάκι δεν ήταν πουθενά, αναγκάζοντάς τον να καλέσει την αστυνομία.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δασική περιοχή στην επαρχία Φάμι, περίπου 96 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας Μανίλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το παιδί παραμένει εξαφανισμένο.
«Με ντρόπιασε μπροστά στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι» πρόσθεσε, δηλώνοντας μετανιωμένος για την πράξη του.
Στην απολογία του παραδέχτηκε ότι βρισκόταν υπό επήρεια αλκοόλ, όταν χτύπησε το παιδί του. Ο πατέρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2016, στην Ιαπωνία (νήσος Χοκάιντο) ένα 7χρονο αγόρι βρέθηκε ζωντανό, μία εβδομάδα μετά την εγκατάλειψή του από τους γονείς του σε δασική περιοχή ως παραδειγματισμό για την κακή του συμπεριφορά.
Το παιδί εντοπίστηκε από στρατιώτες, έχοντας περπατήσει 5,5 χλμ. Ήταν πεινασμένο αλλά δεν έφερε κάποιο εξωτερικό τραύμα. Οι γονείς του το πέταξαν κυριολεκτικά από το αυτοκίνητο σε ορεινό δρόμο επειδή πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και περαστικούς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.