- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ κατηγορείται από 17χρονο για βιασμό
Μόλις λίγες μέρες μετά την απόλυσή του από την βιογραφική ταινία για τον Φρέντι Μέρκιουρι
Μήνυση εναντίον του Αμερικανού σκηνοθέτη, παραγωγού, σεναριογράφου και ηθοποιού Μπράιαν Σίνγκερ για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε ένας 17χρονος.
Ο σκηνοθέτης των ταινιών «X-Men», ο οποίος αυτή την εβδομάδα απολύθηκε από τη βιογραφική ταινία για τo θρυλικό ροκ συγκρότημα «Queen» κατηγορείται από τον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι το 2003 του πρότεινε να πάνε βόλτα με γιοτ και τον εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις.
Αργότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο 17χρονος τον προσέγγισε και του είπε ότι είναι παραγωγός και ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, αν δεν έλεγε τίποτα για το περιστατικό.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, είπε στον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι «κανένας δεν θα τον πίστευε, αν έκανε καταγγελία και ότι μπορούσε να προσλάβει ανθρώπους που είναι ικανοί να καταστρέψουν τη φήμη κάποιου».
Το γιοτ ήταν ιδιοκτησίας του Λέστερ Γουότερς, εύπορου επενδυτή στον κλάδο της τεχνολογίας, «ο οποίος συχνά διοργάνωνε πάρτι για νεαρούς γκέι στην περιοχή του Σιάτλ» αναφέρεται στη μήνυση.
Εκπρόσωπος του Μπράιαν Σίνγκερ δήλωσε ότι «ο σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και ότι θα υπερασπιστεί την αθωότητά του μέχρι τέλους».
H μήνυση κατατέθηκε μόλις τρεις μέρες μετά την απόλυση του Σίνγκερ από την ταινία «Bohemian Rhapsody» που γυρίζεται στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους τού στούντιο 21th Century Fox ο Σίνγκερ απουσίαζε επανειλημμένα από τα γυρίσματα και δεν επέστρεψε μετά την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή.
Αφού απολύθηκε, ο Σίνγκερ δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στα γυρίσματα, επειδή φρόντιζε έναν άρρωστο γονέα του. Το στούντιο όρισε τον Ντέξτερ Φλέτσερ ως αντικαταστάτη του την Τετάρτη.
Ο Σάντσεζ-Γκάζμαν ζητά αποζημίωση για «σοβαρή ψυχολογική, ψυχική και συναισθηματική βλάβη, ντροπή, ταπείνωση και απώλεια της απόλαυσης της ζωής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να δοκιμάσει μια οικονομία που οικοδομήθηκε μεθοδικά επί δεκαετίες
Η ανάλυση βασίστηκε σε ψηφιακά ίχνη χρήσης ιστοσελίδων και εφαρμογών
Έρχεται κλιμάκωση σε Λίβανο, Υεμένη και Ιράκ με το φόβο γενικευμένης σύγκρουσης
Δεν εμφανίστηκε λόγω προβλημάτων υγείας - Αντιμέτωπος με ποινή έως 20 ετών
Η επιχείρηση κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή
Σε περίπτωση που αυτό είναι ασφαλές πρέπει να εγκαταλείψουν το Ιράν τώρα μέσω ξηράς
Ο Μάικλ Φίλιπς δηλώνει ότι πάσχει από μικροφαλλία και μιλά ανοιχτά κατά του body shaming
Μετά το περιστατικό παρήγγειλε χάπι αντισύλληψης
Το σχέδιο αφορά κυρίως εποχικούς εργαζομένους
Στρατηγικά βομβαρδιστικά έπληξαν στόχους βαθιά στο εσωτερικό του Ιράν, αναφέρει η CENTCOM
Πώς θα επιλεγεί ο νέος ανώτατος ηγέτης
Οι δηλώσεις των ηγετών - Από την ανοιχτή καταδίκη του Σάντσεθ έως τις ελπίδες για «νέα εποχή» στην Τεχεράνη
«Η Τουρκία θα εντείνει τις επαφές σε όλα τα επίπεδα για άμεση κατάπαυση πυρός» δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος
Έρευνα αποκαλύπτει θεαματική στροφή του παγκόσμιου οικονομικού εγκλήματος - Η Ρωσία στο επίκεντρο
Οι διπλωματικές συνομιλίες στη Γενεύη κατέρρευσαν σε 48 ώρες σε κλίμα έντασης, οδηγώντας στην έναρξη των βομβαρδισμών
Το Ιράν προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τα αντίποινα όσο διαρκούν οι επιθέσεις εναντίον του
Τιμήθηκε με πολυάριθμα παράσημα για τη δράση του
Μόνο το 2009 συμμετείχε σε περίπου 550 επίσημες εκδηλώσεις
Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να τους χτυπήσουμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.