- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Αδιανόητο – Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει θρησκόληπτοι γονείς
Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία
Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται δυο γονείς από το Michigan, η 30χρονη Rachel Joy Piland και ο 36χρονος σύζυγός της Joshua Barry Piland, επειδή άφησαν το νεογέννητο παιδάκι τους να πεθάνει από ίκτερο, λέγοντας στην μαία πως «ο Θεός δεν κάνει λάθη».
Λίγες μέρες μετά την γέννησή της, η Abigail είχε ίκτερο. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτείται θεραπεία, όμως σε κάποιες, ο ίκτερος μπορεί να επιφέρει εγκεφαλικές βλάβες.
Η μαία που έφερε το παιδί στον κόσμο προειδοποίησε τους γονείς ότι θα έπρεπε να μεταφέρουν το νεογέννητο στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατόν. Ο ντετέκτιβ Peter Scaccia από την αστυνομία δήλωσε: «Η Rachel αρνήθηκε να λάβει οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια για την Άμπιγκέιλ, δηλώνοντας πως «ο Θεός δεν κάνει λάθη».
Την επόμενη ημέρα το παιδί δεν έτρωγε σωστά και έβηχε αίμα. Η μητέρα τοποθέτησε το παιδί «δίπλα σε ένα παράθυρο, φορώντας του μόνο μια πάνα και χρησιμοποιούσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά για να το κρατάει ζεστό», πρόσθεσε ο ντετέκτιβ.
Η κατάσταση του παιδιού επιδεινωνόταν συνεχώς και η γιαγιά του θέλησε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, κάτι που η μητέρα δεν επέτρεψε και την ίδια μέρα, την τρίτη μετά την γέννησή της, η Άμπιγκέιλ σταμάτησε να αναπνέει.
Οι γονείς συνελήφθησαν και πλέον αντιμετωπίζουν ποινή έως και 15 χρόνια φυλάκισης. Το δικαστήριο έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Lansing.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρεις Ισραηλινοί που έζησαν τις σφαγές της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023 μιλούν στην ATHENS VOICE
Οι αναρτήσεις για την επίσκεψη στην Αθήνα
Τι σημαίνει ο όρος «υβριδικές επιθέσεις» και γιατί υπάρχουν αντιδράσεις
Συνελήφθη ο 19χρονος δράστης
Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της Ρωσίας είχε ανακοινώσει χθες ότι δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα πανώλης
Οι ερωτήσεις που έκανε στους μαθητές και τα ρατσιστικά σχόλια
Ποια άλλα αντικείμενα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ βγαίνουν στο σφυρί
Κινήθηκε απειλητικά κατά των φρουρών
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ντόναλντ Τραμπ χτίζει ίσως στην Ευρώπη την εκστρατεία του για το 2028
Ρωσικά μέσα έχουν μεταδώσει ότι η Ντάρια μολύνθηκε όταν έσπασε ένας δοκιμαστικός σωλήνας
Τραγικός θάνατος για την 22χρονη
Η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και η οπισθοδρόμηση της επίλυσης του παλαιστινιακού
«Έχουν χάσει τον δρόμο τους», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για το τηλεοπτικό δίκτυο
Αμερικανικές κυρώσεις οδηγούν στο πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων
Συστάσεις για αποφυγή ταξιδιών σε χώρες όπως η Ιορδανία, το Κατάρ και η Αίγυπτος
Εκατοντάδες σχολεία υπό κατάληψη
Ο πρόεδρος του σχολείου δήλωσε ότι οι κερκίδες ελέγχονται και ότι θα γίνει δεύτερη επιθεώρηση μετά το ατύχημα
Tα πλάνα προκάλεσαν συζητήσεις και έντονες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του διανομέα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.