- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Έξαλλη η Μελάνια Τραμπ γιατί χρησιμοποιήθηκε για διαφήμιση χωρίς τη συγκατάθεσή της
Κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας μιας σχολής αγγλικών
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας μιας σχολής αγγλικών στην Κροατία χωρίς όμως τη συγκατάθεσή της, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της δικηγόρου της.
Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους μαθητές η σχολή αυτή τοποθέτησε την Παρασκευή πέντε διαφημιστικά πανό στο Ζάγκρεμπ στα οποία υπήρχε μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ συνοδευόμενη από το κείμενο: «Σκεφτείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε με λίγα αγγλικά».
Χθες Τρίτη όμως η σχολή αναγκάστηκε να αποσύρει τα πανό μετά την παρέμβαση της Νατάσα Πιρτς- Μούσαρ, της Σλοβένας δικηγόρου της Μελάνια Τραμπ που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της πρώτης κυρίας και η οποία επικοινώνησε με τη σχολή αγγλικών για να διαμαρτυρηθεί.
Η χρήση της φωτογραφίας της Μελάνια Τραμπ μπορεί να γίνει «μόνο αφού δώσει την έγκριση και τη συγκατάθεσή της, ανεξαρτήτως της φύσης του προϊόντος», τόνισε η Πιρτς- Μούσαρ.
«Ικανοποιηθήκαμε που κατάλαβαν ότι έκαναν ένα μεγάλο λάθος», πρόσθεσε. Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες της σχολής αγγλικών εξέφρασαν τη λύπη τους που προκάλεσαν αυτή την αναστάτωση και τόνισαν ότι στόχος τους ήταν να «στείλουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα».
«Στόχος ήταν να προωθήσουμε τα αγγλικά», επεσήμανε η εκπρόσωπος της σχολής Ίβις Μπούριτς, η οποία είχε και την ιδέα για τη διαφημιστική αυτή εκστρατεία.
Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε το 1970 στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Σλοβενίας. Εγκατέλειψε τη χώρα της τη δεκαετία του 1990 ακλουθώντας μια καριέρα μοντέλου και το 2005 παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επαινεί τη «γενναιότητα» των συμμάχων του ΝΑΤΟ μετά τις αντιδράσεις
Eπιθέσεις με πυραύλους και drones άφησαν χιλιάδες κατοίκους χωρίς θέρμανση και ρεύμα εν μέσω πολικών θερμοκρασιών
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας - 20 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Μάρτυρες-κλειδιά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί αυτοάμυνας
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου - Φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικό δίκτυο
Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα
Οι διεθνείς εξελίξεις και το «τέλος της ιστορίας» που δεν έρχεται ποτέ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.