- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νάσβιλ: Τραγουδίστρια της κάντρι με Πόρσε πυροβόλησε άστεγο δύο φορές επειδή της είπε να χαμηλώσει τη μουσική (εικόνες)
Ο 54χρονος ήθελε να κοιμηθεί και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται 26χρονη Αμερικανίδα, καθώς πυροβόλησε έναν άστεγο, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την απείλησε κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού καβγά στο Νάσβιλ του Τένεσι. Η Κέιτι Κουάκενμπους πυροβόλησε δύο φορές τον 54χρονο Τζέραρντ Μέλτον στις 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο άστεγος προσπαθούσε να κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο, αλλά δυσκολευόταν λόγω των καυσαερίων και της δυνατής μουσικής από την Πόρσε της πολλά υποσχόμενης τραγουδίστρια της κάντρι και της ραπ, Κέιτι. Ο άστεγος ζήτησε από την 26χρονη να μετακινήσει λίγο πιο μακριά το πολυτελές αυτοκίνητό της.
Η νεαρή οδηγός αγνόησε την παρατήρηση του άστεγου και απομακρύνθηκε από το όχημά της, αφού πρώτα πυροβόλησε δυο φορές εναντίον του στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια επέστρεψε για να πάρει την Πόρσε και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο 54χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και παραμένει νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ.
Ωστοσο, ο πατέρας της συλληφθείσας και κατηγορούμενης τραγουδίστριας Ο ισχυρίστηκε ότι η κόρη του αισθάνθηκε απειλή, δεν κατάλαβε ότι τραυμάτισε τον Μέλτον. Εξήγησε πως απλώς η κόρη του προσπαθούσε να προφυλαχθεί, ρίχνοντας προειδοποιητικές βολές. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η κόρη του είχε δει τον άστεγο να παρενοχλεί μια γυναίκα πριν της κάνει την παρατήρηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι επιβάλλει παράνομους περιορισμούς στην αλιεία στο Αιγαίο
«Σοκαρίστηκα από τους λογαριασμούς ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ», δήλωσε η ιταλίδα πρωθυπουργός
Πρώτη φορά που ελληνικό λογοτεχνικό κείμενο εντοπίζεται σε διαδικασία ταρίχευσης
Μεταξύ αυτών και η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν
Αστυνομικός που επιχείρησε να απευθυνθεί στο συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκιμάστηκε έντονα
Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν εκτεταμένες διαρροές – Αυξανόμενος φόβος οικολογικής κρίσης
Μόνιμες οι επιπτώσεις στην υγεία του
Μια δικαστική υπόθεση κινείται σε ένα «γκρίζο» νομικό και ηθικό πεδίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.