- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σοκαριστικές εικόνες – Γυναίκα αξιωματικός δέχεται σεξουαλική επίθεση στο πλαίσιο «τελετής μύησης»
Από άντρες συναδέλφους της στη RAF
Το γύρο του κόσμου κάνει, προκαλώντας αποτροπιασμό, το βίντεο που δείχνει γυναίκα αξιωματικό της RAF να δέχεται σεξουαλική επίθεση από τους άντρες συναδέλφους της, προκειμένου να μυηθεί στο Σώμα.

Στο βίντεο οι άντρες είναι εντελώς γυμνοί, καλύπτουν τα γεννητικά τους όργανα με γάντια από καουτσούκ και κολλούν στο σώμα τους ή αναποδογυρίζουν τη νεαρή αξιωματικό.
Το περιστατικό διαδραματίζεται το 2001 και ενώ η Rebecca Crookshank, η οποία είχε καταταγεί στη RAF από τα 17 της χρόνια , ήταν η μόνη γυναίκα ανάμεσα σε 28 άνδρες στη βάση Mount Alice στα νησιά Φόκλαντ. Τα δύσκολα φάνηκαν από την αρχή καθώς την υποδέχτηκε μια ομάδα ανδρών κατεβάζοντας τα παντελόνια και δείχνοντάς της τα οπίσθιά τους.
Στα 36 χρόνια της πλέον αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το επίμαχο υλικό, προκειμένου, όπως είπε, να καταδείξει ότι οι γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στον στρατό.

Σε δηλώσεις της στη MailOnline ανέφερε: «Με τις γυναίκες τώρα να μπορούν να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και τις αναφορές περί σεξουαλικής κακοποίησης να αυξάνονται, είναι ξεκάθαρο ότι ο στρατός δεν κάνει αρκετά για αυτό». «Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την απεχθή αυτή συμπεριφορά που βίωσα το 2001, όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου και δεν θα σιωπήσω.

Εάν κάποιος διαβάζοντας την ιστορία μου βρει το κουράγιο να μιλήσει για τη δική του εμπειρία μίας σεξουαλικής κακοποίησης στον στρατό ή σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, τότε μαζί μπορούμε να κινηθούμε καλύτερα προς μία αλλαγή στις συμπεριφορές και τη μηδενική ανοχή στην ατιμωρησία» πρόσθεσε.
Παράλληλα, η Crookshank υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι στρατιωτικοί έκαναν σεξ με νεαρές δόκιμες, ότι της έκαναν και κατ' ιδίαν ανήθικες προτάσεις και σχόλια για τα γεννητικά της όργανα.

Σήμερα η Crookshank είναι συγγραφέας και ηθοποιός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.