NBC: Ρώσος πρώην κατάσκοπος ήταν στη συνάντηση του γιου Τραμπ με Ρωσίδα δικηγόρο
Το NBC δεν κατονόμασε τον πρώην κατάσκοπο
Update: Ο Ρωσοαμερικανικός λομπίστας Ρινάτ Αχμέτσιν επιβεβαίωσε ότι συμμετείχε πέρσι σε μια συνάντηση μεταξύ του μεγαλύτερου γιου του Ντόναλντ Τραμπ και μιας Ρωσίδας δικηγόρου στη Νέα Υόρκη, μετέδωσε το πρακτορείο Associated Press, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, που δεν τον κατονόμασε, πρόκειται για έναν πρώην αξιωματικό της σοβιετικής κατασκοπείας ο οποίος ωστόσο αρνείται κάθε σχέση του με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. Φέρεται επίσης να υπηρέτησε στις σοβιετικές ένοπλες δυνάμεις προτού να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και πάρει και την αμερικανική υπηκοότητα.
16:56 - Στη συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος με μια ρωσίδα δικηγόρο τον Ιούνιο του 2016 συμμετείχε επίσης ένας ρωσο-αμερικανός λομπίστας ο οποίος ήταν πρώην αξιωματικός της σοβιετικής αντικατασκοπείας, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.
Το NBC δεν κατονόμασε τον πρώην κατάσκοπο, ο οποίος, όπως ανέφερε το δίκτυο, αρνήθηκε ότι διατηρεί οποιεσδήποτε σχέσεις σήμερα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει πει ότι συναντήθηκε με μια ρωσίδα δικηγόρο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ το 2016, η οποία όπως του είχαν πει μπορεί να είχε επιβαρυντικές πληροφορίες για την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Τι υποστηρίζει η υπεράσπιση της εφημερίδας
Έκτακτη συνέντευξη για τον έναν χρόνο ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα χρήματα των πελατών έχουν δεσμευτεί σε κρασιά
Επικαλούμενος την επιστολή στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Μια από τις τραγικές ιστορίες του δυστυχήματος
Σε ηλικία μόλις 29 ετών
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Οι Κούρδοι ακυρώνουν τη συμφωνία με το καθεστώς της Δαμασκού – Αποχωρούν από το αλ-Χολ, συγκρούσεις και στην Τουρκία
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και η επιβολή ενός νέου τύπου αστυνομικού κράτους
Ο θρυλικός σέντερ του ΝΒΑ συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο
Στο σημείο της τραγωδίας το βασιλικό ζεύγος
Τι σημαίνει το «Nu det NUUK» που κυριαρχεί
Οι κινήσεις του από την ορκομωσία κι έπειτα, το χρονικό του φόβου και οι «τέσσερις ελευθερίες»
Γιατί φοράει γυαλιά ηλίου ο Γάλλος πρόεδρος;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.