- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στίβεν Χόκινγκ: Θα ψηφίσει Εργατικούς, αλλά ο Κόρμπιν είναι η «καταστροφή» τους
Ο διάσημος φυσικός δηλώνει ότι με «5 ακόμη χρόνια Μέι το δημόσιο θα καταστραφεί»
Ο θεωρητικός φυσικός, κοσμολόγος, συγγραφέας και διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Θεωρητικής Κοσμολογίας στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, Στίβεν Χόκινγκ, συχνά προσφωνείται ως ο εξυπνότερος εν ζωή άνθρωπος στη γη.
Ο σπουδαίος Βρετανός, ο οποίος πάσχει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα, δήλωσε ότι θα στηρίξει τους Εργατικούς του Τζέρεμι Κόρμπιν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου. Χαρακτήρισε, μάλιστα, τους Συντηρητικούς «καταστροφή» των δημόσιων υπηρεσιών και ιδίως του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS).
«Ψηφίζω τους Εργατικούς γιατί άλλα πέντε χρόνια συντηρητικής κυβέρνησης θα ήταν καταστροφή για το NHS, την αστυνομία και τις δημόσιες υπηρεσίες», δήλωσε ο Χόκινγκ μετά τη συνάντηση που είχε με τον βουλευτή των Εργατικών στο Κέιμπριτζ, Ντάνιελ Ζέιχνερ.
Πάντως, πρόσφατα στην τοπική εφημερίδα, Cambridge News, ο Στίβεν Χόκινγκ χρησιμοποίησε την ίδια λέξη, δηλαδή «καταστροφή», για τον αρχηγό του κόμματος των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν. Οι λόγοι του κ. Χόκινγκ ήταν τελείως διαφορετικοί. «Η καρδιά του Κόρμπιν είναι στο σωστό σημείο και πολλές από τις πολιτικές του είναι βάσιμες, αλλά επέτρεψε να χαρακτηριστεί αριστερός εξτρεμιστής. Νομίζω ότι πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του κόμματος», είχε πει ο Βρετανός καθηγητής, ο οποίος χρόνια τώρα στηρίζει και ψηφίζει τους Εργατικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.