- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Εμανουέλ Μακρόν για το λουτρό αίματος στο Μάντσεστερ: «Φρίκη και θλίψη»
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ καταδίκασε την «πιο άνανδρη τρομοκρατία»
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την φρίκη και την θλίψη του μετά την επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο 22 ανθρώπων στο στάδιο Αρένα του Μάντσεστερ, προσθέτοντας ότι θα συνομιλήσει τηλεφωνικά με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι .
Ανακοίνωση της Γαλλικής Προεδρίας
«Με φρίκη και θλίψη ο κ. Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρος της Δημοκρατίας, έμαθε την είδηση της αιματηρής επίθεσης κατά την διάρκεια συναυλία στην Arena του Μάντσεστερ την περασμένη νύκτα.
Απευθύνει προς τον βρετανικό λαό όλη του την συμπάθεια και την αποφασιστικότητα της Γαλλίας που βρίσκεται στο πλευρό του στο πένθος με μία ιδιαίτερη σκέψη για τα θύματα και τις οικογένειές τους.», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ καταδίκασε την «πιο άνανδρη τρομοκρατία» που έβαλε στόχο «ειδικά και εσκεμμένα» πολύ νέους ανθρώπους κατά τη διάρκεια συναυλίας, όπως στο Παρίσι εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, σε μία αναφορά στην επίθεση στο Bataclan τον Νοέμβριο 2015.
«Μπροστά σε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα, θέλω να εκφράσω προς τους πολίτες του Μάντσεστερ και τον βρετανικό λαό την αλληλεγγύη του γαλλικού λαού και την παντοτινή του φιλία», δηλώνει ο πρωθυπουργός της Γαλλίας σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας κάλεσε τους γάλλους πολίτες να βρίσκονται σε επιφυλακή μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ.
«Ζητώ από τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ύψιστη επαγρύπνηση, απέναντι σε μία απειλή που είναι παρούσα όσο ποτέ πριν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
«Δεν ζητάμε δωρεάν βοήθεια, η Ευρώπη πληρώνει τις ΗΠΑ για τους πυραύλους»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.