- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει ένας άνδρας που φέρεται βίαζε την 2 ετών κόρη του σε ζωντανή αναμετάδοση στο διαδίκτυο.
Ο 28χρονος από τη βόρεια Γερμανία κατηγορείται ότι μαζί με έναν ακόμα άνδρα, 47 ετών, βίασαν το κοριτσάκι πολλές φορές. Και οι δύο, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, θα βρεθούν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με δηλώσεις Γερμανού Εισαγγελέα, ο άνεργος άνδρας – που δεν έχει κατονομαστεί – είχε κακοποιήσει την κόρη του εννέα φορές από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβριο, οπότε και συνελήφθη. Σε τρεις περιπτώσεις μάλιστα, η κακοποίηση περιλάμβανε και βιασμό, ενώ δύο φορές, το «παιδί κόντεψε να πεθάνει».
Οι δύο άνδρες φέρονται να κινηματογραφούσαν και να μετέδιδαν ζωντανά μέσω chat room στο διαδίκτυο τις αρρωστημένες πράξεις τους σε βάρος του μωρού. Στο chat room υπήρχαν περίπου 50 συμμετέχοντες.
Το κοριτσάκι έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα, από την κακοποίηση και πλέον η επιμέλειά του δόθηκε μόνο στη μητέρα του, η οποία δηλώνει άγνοια για όσα περνούσε το παιδί της. Εικάζεται ότι οι επιθέσεις γίνονταν όσο η μητέρα εργαζόταν ή κοιμόταν.
Το φριχτό σκηνικό αντιλήφθηκαν οι Αρχές Προστασίας Ανηλίκων, όταν τον περασμένο Νοέμβριο ο πατέρας έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από τη θηριωδία, σε φίλο του που είχε γνωρίσει σε ιστότοπο γνωριμιών, μέσω εφαρμογής στο κινητό του.
Οι Αρχές Προστασίας Ανηλίκων, ενημέρωσαν την Αστυνομία, που με τη σειρά της τον συνέλαβε τρεις μέρες αργότερα.
Ο 28χρονος ομολόγησε στις περισσότερες από τις κατηγορίες, ενώ οι έρευνες στο σπίτι του ίδιου και το 47χρονου, βρέθηκαν εργαλεία με τα οποία κακοποιούνταν το παιδί.
Οι αρχικές έρευνες έχουν επεκταθεί και αναζητούνται επιπλέον ύποπτοι, που ίσως συμμετείχαν στο chat room, προτρέποντάς τους να κακοποιούν το παιδί ή άλλοι που ίσως έπαιρναν παιδικό πορνογραφικό υλικό.
Πηγή: ΑΝΤ1
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.