- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Ο Φιγιόν βαδίζει προς τις κάλπες: Τον στηρίζει το κόμμα παρά το PenelopeGate
«Δεν υπάρχει σχέδιο Β. Η υποψηφιότητά μου η μοναδική γραμμή» της γαλλικής Δεξιάς
Ο υποψήφιος της κεντροδεξιάς στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν, επανέλαβε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής του κόμματος «Οι Ρεπουμπλικάνοι» ότι «δεν υπάρχει σχέδιο Β» στην υποψηφιότητά του, τη «μοναδική νόμιμη».
«Είναι καιρός τώρα ο καθένας εξ ημών να ανακάμψει και να λογικευτεί» καθώς «οι ψηφοφόροι μας δεν συγχωρούν εκείνους που συνεχίζουν να χύνουν το δηλητήριο του διχασμού» υπογράμμισε ο υποψήφιος, σε ένα δελτίο τύπου που διανεμήθηκε στον Τύπο.
Ο Φρανσουά Φιγιόν «έβαλε τέλος στους δισταγμούς» που διατυπώθηκαν για την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές και «η συζήτηση έληξε» είπε από την πλευρά του ο Ζεράρ Λαρσέ, πρόεδρος της Γερουσίας, κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της συντηρητικής παράταξης, σύμφωνα με πολλούς παριστάμενους.
Ο υποψήφιος της Δεξιάς τόνισε ότι είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε μια συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της χώρας Νικολά Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέν Ζιπέ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα έκανε γνωστό ότι αρνείται να παίζει τον ρόλο του επιλαχόντα για να σωθεί η προεκλογική εκστρατεία, σύμφωνα με έναν συμμετέχοντα.
«Χάσαμε πάρα πολύ χρόνο σε μάταιες συζητήσεις, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην ακροδεξιά και τους υποψηφίους της Αριστεράς που τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση μπροστά στο ενδεχόμενο διχασμού μας» σημείωσε ο Φιγιόν στην ανακοίνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Εθνικός Συναγερμός της Μαρίν Λεπέν τετραπλασίασε τις έδρες του στο Σώμα
Καμία δεν έμαθε για τον θάνατο της άλλης
«Κανείς δεν πιστεύει ότι η αυτορρύθμιση αρκεί» υποστήριξε
Ενώ τα δίδυμα ΗΠΑ vs Κίνα και ΗΠΑ vs Ιράν καλύπτουν τις φωτιές στη χειμαζόμενη Ουκρανία, ο πόλεμος φέρνει μεγάλη ακρίβεια
Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Τελ-Αβίβ και Άγκυρας
Η προσωρινή πρόεδρος Ροντρίγκεζ προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των ΗΠΑ
Αιφνιδίασε τους πελάτες στο Ρέντμπεργκ στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή μετά την άνοδό του στον θρόνο
Αφορμή για τις διαδηλώσεις ήταν η έξωση της 87χρονης Μαρικάρμεν από το διαμέρισμά της
Ανοίγει ο δρόμος για τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών
Μόνο η διπλωματία μπορεί να οδηγήσει σε μια διευθέτηση της κρίσης, τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα δύο ζώα θα περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ατλάντα
Eκατοντάδες διαδηλωτές καταγγέλλουν την έξωση της 87χρονης
Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «μείζον περιστατικό»
«Αυτό που είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα ηθικό», δήλωσε ο ποντίφικας από τη Λούρδη
H ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού μπροστά σε άδεια έδρανα εν όψει των εκλογών στο Ισραήλ
Στο πλευρό της 87χρονης γυναίκας διαδηλωτές
Πόσα μπορεί κανείς άραγε να περιμένει από έναν οργανισμό χωρίς καμία ουσιαστική ισχύ στην εποχή της πολυκρίσης;
Τα μυστικά της επιτυχίας και τη φιλοσοφία της ζωής του μοιράστηκε ο χολιγουντιανός σταρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.