- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Φθηνή» η Μέριλ Στριπ, λέει ο Καρλ Λάνγκερφελντ
Αιτία ένα φόρεμα που θα φορούσε η ηθοποιός στην απονομή των Όσκαρ
Επίθεση στη διάσημη ηθοποιό, Μέριλ Στριπ, εξαπέλυσε ο επικεφαλής του οίκου Chanel, Καρλ Λάνγκερφελντ, ο οποίος τη χαρακτήρισε «φθηνή». Αιτία, σύμφωνα με τον ίδιο, η άρνησή της να φορέσει στην τελετή των Όσκαρ το φόρεμα που εκείνη είχε ήδη ζητήσει από τον οίκο Chanel, καθώς κάποιος άλλος οίκος της προσέφερε χρήματα για να επιλέξει δική του δημιουργία. Η Μέριλ Στριπ, πάντως, τα διαψεύδει όλα.
Σύμφωνα με το Women Wear Daily, ο οίκος Chanel είχε σχεδιάσει ένα γκρι μεταξωτό φόρεμα με κεντήματα, το οποίο θα αναπροσάρμοζε έτσι ώστε να μην έχει τόσο βαθύ ντεκολτέ, όπως είχε ζητήσει η ηθοποιός. Όμως, λέει ο Λάνγκερφελντ, ενώ οι εργασίες είχαν προχωρήσει αρκετά έφτασε μήνυμα από το περιβάλλον της ηθοποιού να σταματήσει: «Μη συνεχίζετε το φόρεμα. Βρήκαμε κάποιον άλλο που θα μας πληρώσει».

«Η Chanel έχει ως πολιτική να μην πληρώνει διασημότητες για να φορέσουν τα ρούχα του οίκου, προφανώς ακόμη και αν πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς. Αφού θα της κάναμε δώρο ένα φόρεμα αξίας 100.000 δολαρίων, ανακαλύψαμε πως θα έπρεπε να πληρώσουμε για να το φορέσει. Μπορούμε να δώσουμε φορέματα, να φτιάξουμε φορέματα, αλλά εμείς δεν πληρώνουμε για να φορεθούν», δήλωσε ο σχεδιαστής, για να προσθέσει: «Μια ηθοποιός ιδιοφυΐα, αλλά φθηνή επίσης. Δεν είναι;»
Πάντως, εκπρόσωποι της Μέριλ Στριπ διέψευσαν τον Καρλ Λάνγκερφελντ, αναφέροντας ότι αποτελεί πολιτική της ηθοποιού να μη δέχεται αμοιβές για να φορέσει ρούχα σχεδιαστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εστία της έντασης αφορά κυρίως τις σφαγές της Βολυνίας την περίοδο 1943-1945.
Τσουνάμι σε Ινδονησία και Ιαπωνία - Ζημιές σε παραθαλάσσιους οικισμούς
Περισσότερες από 30 γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια τους τελευταίους μήνες
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο
Μια ματιά στη συζήτηση για την κυοφορούμενη τουρκική νομοθεσία περί ζωνών θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η επιδημία εξαπλώνεται από το Κονγκό - Ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης
«Τερματίστε τους πολέμους, βοηθήστε τους μετανάστες», ήταν το μήνυμα του ποντίφικα
Η Κάγια Κάλας προτείνει κοινές αγορές όπλων και αποζημιώσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει μετά την κατάρρευση της δίμηνης εκεχειρίας
Το θέμα είναι δυσάρεστο και βαρύ αλλά δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου αν το αντιμετωπίζει δικός σου άνθρωπος
Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν δροσερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη κρύβεται
Η στρατιωτική φθορά και η οικονομική πίεση επαναφέρουν το ερώτημα για την έκβαση του πολέμου
Συναγερμός στην Ουτσουνομίγια - Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους
Μαχητικά του ΝΑΤΟ κατέρριψαν drone που μπήκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
Η προειδοποίηση στους κατοίκους
Ο Γκράχαμ Πλάτνερ είναι μια ακόμα υπόθεση υποψηφίου που βρίσκεται αντιμέτωπος με το (ψηφιακό και μη) παρελθόν του
Σε ένα αυταρχικό σύστημα, η εξωτερική πολιτική εργαλειοποιείται πλήρως για την εγχώρια πολιτική επιβίωση.
Επεισοδιακή συνέντευξη Τραμπ στο NBC
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.