- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Επιρρεπής στις γκάφες. Ο Τραμπ κατάφερε να μπερδέψει την κόρη του με μια γυναίκα από το Μπράιτον
Η «λάθος Ιβάνκα» απάντησε στο Twitter αποστομώνοντας τον νεοεκλεγέντα «Πλανητάρχη»
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πέφτει σε λάθη λόγω βιασύνης. Αυτή τη φορά κατάφερε να μπερδέψει την κόρη του με μια συνονόματή της από το Μπράιτον της Βρετανίας. Ο κ. Τραμπ έκανε mention στη «λάθος Ιβάνκα» και ο κόσμος του twitter «έλιωσε» από τα γέλια.
Τρεις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του ο Τραμπ παρασύρθηκε από τον χρήστη του Twitter, Λόρενς Γκουντστάιν, ο οποίος έκανε ένα κομπλιμέντο στην Ιβάνκα Τραμπ, («Η Ιβάνκα είναι υπέροχη, μια γυναίκα με πραγματικό χαρακτήρα και κλάση»), αναφέροντας στο tweet του και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο Γκουντστάιν έκανε λάθος tag (@Ivanka αντί για @IvankaTrump) και ο περήφανος πατέρας παρασύρθηκε και έκανε retweet.

Η Ιβάνκα Μάτζιτς από το Μπράιτον δήλωσε στο BBC ότι ήταν: «η πιο σουρεαλιστική ημέρα της ζωής μου μέχρι σήμερα. Από τις έξι το πρωί τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν». Δημοσιογράφοι καλούσαν για να της πουν ότι είχε γίνει αναφορά του ονόματός της σε ένα tweet του Αμερικανού προέδρου. Η «λάθος Ιβάνκα» δεν χαρίστηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και του απάντησε: «Και εσύ είσαι ένας άνδρας με πολλές ευθύνες. Να προτείνω λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο Twitter και να μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα για την κλιματική αλλαγή;»

Το όνομα χρήστη της κ. Μάτζιτς είναι @Ivanka, ενώ της κόρης Ιβάνκα είναι @IvankaTrump. Η Βρετανή, πρώην μέλος του Εργατικού Κόμματος, παραδέχθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο μόνος που την έχει μπερδέψει με την κόρη Ιβάνκα. Εδώ και ένα χρόνο με τις αμερικανικές εκλογές έχει συνηθίσει στη σύγχυση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.