- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κι ενώ η προσοχή του κόσμου ήταν στραμμένη στο πρώτο τετ α τετ και στην πρώτη χειραψία του νικητή των προεδρικών εκλογών, Ντόναλντ Τραμπ, με τον απερχόμενο «πλανητάρχη» Μπαράκ Ομπάμα, μια ακόμη αλλαγή φρουράς βρισκόταν σε εξέλιξη λίγα δωμάτια μακριά από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου. Στο επονομαζόμενο κίτρινο οβάλ δωμάτιο του Λευκού συναντήθηκαν για πρώτη φορά και πήραν το τσάι τους η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, και η σύζυγος του νικητή και επόμενη Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.

Η φωτογραφία των δύο κυρίων που συνομιλούν δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο Τύπου της αμερικανικής διακυβέρνησης λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης επίσκεψης των Τραμπ στον «οίκο» των Ομπάμα. Η συνάντηση των Μελάνια και Μισέλ έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων. Εκτός από τσάι η Μισέλ Ομπάμα προσέφερε στην κυρία Τραμπ μια πρώτη ξενάγηση στον Λευκό Οίκο. Ο εκπρόσωπος Τύπου Τζος Έρνεστ διευκρίνισε ότι οι δύο προεδρικοί σύζυγοι μίλησαν κυρίως για τα παιδιά τους και την ανατροφή τους εντός του Λευκού Οίκου.

Το κλίμα, πάντως, δεν ήταν τόσο εγκάρδιο. Τα αμερικανικά μίντια σχολιάζουν ότι η χθεσινή πρώτη συνάντηση και η επερχόμενη αλλαγή φοράς δεν είχε καμία σχέση με εκείνη του 2008 όταν ο Τζορτζ και η Λόρα Μπους άνοιξαν το σπίτι τους στους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

Τέλος, η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, η πρώτη μη αμερικανικής καταγωγής Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έκανε μια πολύ προσεγμένη κλασική σχεδόν συντηρητική εμφάνιση με ένα σταυρωτό μαύρο παλτό, μαύρη φούστα και μαύρες Louboutin. Εν αντιθέσει η κ. Ομπάμα επέλεξε λίγο πιο έντονα χρώματα: μπλε φόρεμα με πορτοκαλί ρίγα και ασημένιες γόβες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το δημοσίευμα της Mirror - Η αγάπη του ζευγαριού για την Ελλάδα γεννήθηκε το 2011
Στην κομητεία Κάσγουελ
«Δεν θα επιτρέψουμε να σχηματιστεί απειλή στα σύνορά μας», ξεκαθαρίζει ο Εγιάλ Ζαμίρ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Νέο κεφάλαιο στη νομική περιπέτεια του καταδικασμένου μουσικού παραγωγού
Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν ήδη ανακαλυφθεί δύο άλλες σήραγγες
O πρωθυπουργός Άντι Μπέρναμ έχει δεσμευτεί να συναντηθεί με τα θύματα του Αμερικανού παιδόφιλου
H σημασία της συμφωνίας για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Η νέα πολιτική προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Μια γυναίκα από τη Δανία αποκαλύπτει πώς ο πρώην σύντροφός της την κακοποιούσε με μία συσκευή τατουάζ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Περισσότεροι από 9 ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν
Υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών εντοπίστηκε στις πλατφόρμες της εταιρίας
Τα δύο μηνύματα στο Χ και η αντίδραση του δικηγόρου των διαβόητων αδελφών
Συναγερμός στο Κόβεντ Γκάρντεν
Οι αποκαλύψεις του BBC φέρνουν ανατροπές στην καριέρα του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού
Τέλος στο αντάρτικο κατά το οποίο σκοτώθηκαν τουλάχιστον 40.000 άνθρωποι από το 1984
Μέτρα κατά της καταναγκαστικής εργασίας παίρνει η Ουάσινγκτον
Η Ιταλία συνεχίζει να πλήττεται από το τέταρτο κατά σειρά κύμα καύσωνα
Το παιδί-θαύμα που έχει πάθος για τη μηχανική και τα μαθηματικά
Γυναίκες κατηγορούνται ότι παγιδεύουν συναισθηματικά νεοσύλλεκτους, ώστε να καταστούν νόμιμοι κληρονόμοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.