- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαντόνα: «Όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας»
Το μήνυμα της βασίλισσας της ποπ για τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου
Η αγωνία των Αμερικανών για το μέλλον τους κορυφώνεται ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Η προεκλογική περίοδος κύλησε σε ένα άνευ προηγουμένου κλίμα πόλωσης χωρίζοντας την αμερικανική κοινωνία κυριολεκτικά σε δύο στρατόπεδα. Το Χόλιγουντ και η αμερικανική σόουμπιζ, με ελάχιστες εξαιρέσεις, συντάχθηκε με την Χίλαρι Κλίντον. Στην αρχή χλεύαζαν και γελούσαν με τον υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ που ανέδειξε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, τώρα, όμως, που τα πράγματα σοβάρεψαν και η ψαλίδα μεταξύ των δύο υποψηφίων κλείνει οι διασημότητες των ΗΠΑ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον μεγιστάνα επιχειρηματία και τηλεπερσόνα που μπορεί να είναι ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Παραμονή των εκλογών η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα απευθύνθηκε στους συμπατριώτες υπενθυμίζοντάς τους ότι «όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας». Στο μήνυμα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook η Μαντόνα δείχνει, μεν, να στηρίζει την Χίλαρι Κλίντον, αφήνει, δε, να εννοηθεί ότι είναι απογοητευμένη από το σύνολο των πολιτικών.
«Οκ! Πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά. Δεν θέλουμε έναν άνδρα που σιχαίνεται το χρώμα στου ανθρώπους, τις γυναίκες και είναι αντισημίτης για να βγει Πρόεδρος. Δεν θέλουμε να χτιστεί ένα τοίχος γύρω από τις ΗΠΑ με τα λεφτά που εμείς έχουμε βγάλει με κόπο. Όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα. Όλοι. Ακόμα και η δική μας αγαπημένη. Μπορούμε απλά να βγάλουμε από τη μέση το σενάριο με τα μέιλ; Εάν εκλεγεί ο Τραμπ θα μπούμε αμέσως σε πόλεμο. Όλος ο κόσμος γελά με εμάς αυτή τη στιγμή. Μπορώ να φανταστώ τι γράφει στα δικά του μέιλ, αν φυσικά ξέρει να γράφει. Ξυπνήστε γιατί δεν είναι ένα ριάλιτι σόου. Εκτιμώ το επικοινωνιακό του χάρισμα, αλλά δεν είναι ικανός για πρόεδρος των ΗΠΑ. Ψηφίστε Κλίντον αλλιώς την πατήσαμε», έγραψε η Μαντόνα στο Facebook.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Η τοξικολογική έκθεση έδειξε πως είχαν λάβει kratom και διφαινυδραμίνη
Κλιματική κρίση, ενεργειακή ασφάλεια και η άνοδος της ριζοσπαστικής δεξιάς, σε ένα νέο πολιτικό τοπίο
Οι διαρρήκτες τους παράτησαν στον κήπο του μουσείου στην προσπάθειά τους να διαφύγουν
Η πορεία στη Βρετανία και οι αλλαγές που τον οδηγούν εκτός
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έπεσε ένας από τους δράστες καθώς έφευγαν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι γίνεται με τις δύο επόμενες κρατιδιακές εκλογές
O πρόεδρος της Γαλλίας ζητά παγκόσμια συμμαχία για τη σωτηρία του κινηματογράφου
H υπόθεση αφορούσε την παρουσία ινδουιστικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας
Το fund διαχειρίζεται περίπου 22 δισ. δολάρια
Εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για έρευνες κατά του προέδρου
Ζητούν την απομάκρυνσή του
Η εμφάνιση ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά τη νέα διάψευση του ότι φορά περούκα
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα εγκατασταθούν σε βασιλική κατοικία
Πολιτικός σεισμός από την επικράτηση της ακροδεξιάς - Aπέχει τρεις έδρες από την αυτοδυναμία
Η απόφαση που εξέπληξε τους πάντες
Αντιδράσεις από την ΕΕ για τις τιμές στον καταδικασμένο για εγκλήματα πολέμου πρώην διοικητή των σερβοβοσνιακών δυνάμεων
Ενισχύονται οι δεσμοί Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ - Ανησυχίες για πιθανή στρατιωτική χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.