- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουρίστρια στην Ταϊλάνδη πήδηξε από γκρεμό όταν προσπάθησε να τη βιάσει ντόπιος (εικόνες)
Έσπασε την πλάτη της
Τον τρόμο έζησε στην Ταϊλάνδη η 23χρονη Αμερικανή τουρίστρια Hannah Gavios, όταν προκειμένου να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της πήδηξε από γκρεμό 45 μέτρων.
Ειδικότερα, η 23χρονη έκανμε τη βόλτα της στο Railay Beach στο θέρετρο Krabi. Έτσι, ρώτησε σε ένα τοπικό κατάστημα για τον δρόμο προς το ξενοδοχείο της. Ένας υπάλληλος προθυμοποιήθηκε να της δείξει τον δρόμο, αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε μέσα στη ζούγκλα και της επιτέθηκε.
«Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω» δηλώνει η Gavios. «Ήταν σκοτεινά, γύρω στις 11 το βράδυ και ο μόνος τρόπος για να γυρίσω στο ξενοδοχείο μου ήταν μέσα από τους γκρεμούς. Μπήκα σε ένα μαγαζί που πωλούσε τουριστικά είδη και ζήτησα οδηγίες για το πώς θα επιστρέψω στο ξενοδοχείο μου. Μου είπαν πως ήταν επικίνδυνο μέσα στη νύχτα και μου συνέστησαν να ακολουθήσω έναν από τους υπαλλήλους. Δεν είχα και το καλύτερο προαίσθημα για αυτόν, αλλά ήμουν κουρασμένη και ήθελα να φτάσω στο ξενοδοχείο. Είχα κάνει ένα ταξίδι 16 ωρών και προφανώς δεν είχα και την καλύτερη κρίση» προσθέτει.
Όταν ακολουθούσε τον επίδοξο βιαστή της μέσα στη ζούγκλα, τον ρωτούσε συνεχώς: «Είναι αυτός ο σωστός ο δρόμος;».
«Εκεί που περπατούσαμε, με άρπαξε και με έριξε κάτω, προσπαθώντας να μου βγάλει τα ρούχα. Άρχισα να του ρίχνω μπουνιές στο πρόσωπο και να τον χτυπάω, ενώ του δάγκωνα και το αυτί. Του το δάγκωνα τόσο δυνατά που σχεδόν του ξερίζωσα το μισό. Επειδή πονούσε, μου ζήτησε να σταματήσω, έτσι δώσαμε τα χέρια και σταμάτησε, αλλά εγώ εξακολουθούσα να είμαι εκνευρισμένη και εκείνος εξακολουθούσε να προσπαθεί να με παρενοχλήσει, έτσι δεν μου έμενε άλλη επιλογή από το να αρχίσω να τρέχω. Άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω από εκεί που ήρθαμε. Με το που είδα να μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ μας, το έβαλα στα πόδια» θυμάται.
Ωστόσο, έτσι όπως προσπαθούσε να ξεφύγει, πήδηξε από έναν γκρεμό 45 μέτρων. «Πριν καλά-καλά το καταλάβω έπεσα από τον γκρεμό. Ειλικρινά νόμιζα ότι δεν θα ζούσα» λέει και προσθέτει: «Χτύπησα το κεφάλι μου μερικές φορές και προσγειώθηκα χτυπώντας άσχημα. Φώναζα από τον πόνο. Δεν έχω ξαναπονέσει πιο πολύ στη ζωή μου. Ένιωθα εντελώς ευάλωτη. Δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα».
Τότε, ο 28χρονος Apai Ruengvorn βρήκε την ευκαιρία να την κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ εκείνη κειτόταν αβοήθητη. «Με άκουγε να φωνάζω και να βογγάω από τον πόνο, τότε κατέβηκε κάτω και πήδηξε στο βουνό, μετά άρχισε να κλαίει και να προσεύχεται. Αισθανόταν πολύ ένοχος. Τον ικέτευσα να φωνάξει βοήθεια. Πήρε κάποιον τηλέφωνο και νόμιζα ότι κάποιος θα ερχόταν, αλλά τελικά δεν ήρθε κανείς. Είχα κολλήσει με έναν τρελό. Ήμουν μέσα στο δάσος ανάμεσα σε θάμνους με άγρια φίδια να σέρνονται πάνω μου ενώ αυτός συνέχιζε να με παρενοχλεί. Ανέβηκε πάνω μου. Έβγαλε το παντελόνι του και αυνανίστηκε πάνω μου. Δεν με βίασε, αλλά έκανε όλα τα άλλα. Πραγματικά, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ειλικρινά, δεν ήξερα τι να κάνω. Απλά παρέμενα ήρεμη επειδή κάθε φόρα που φώναζα τύλιγε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό μου και με έπνιγε. Έτσι, προσπαθούσα να μένω ψύχραιμη και φιλική μαζί του. Όταν βγήκε το πρώτο φως, άρχισα να φωνάζω για βοήθεια. Εκείνος έλεγε συνεχώς "όχι την αστυνομία, όχι την αστυνομία"» θυμάται.
Έπειτα από καμιά-δυο ώρες, ο Ruengvorn έφυγε κι επέστρεψε αργότερα με άλλους οι οποίοι και κάλεσαν σωστικά συνεργεία. Έτσι, η 23χρονη Αμερικανή σώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αυτή την ώρα, η Gavios αναρρώνει σε νοσοκομείο στο Πουκέ, ενώ έφτασαν από τη Νέα Υόρκη και οι γονείς της.
Ο Ruengvorn ομολόγησε την αρρωστημένη του επίθεση που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη και τώρα είναι αντιμέτωπος με πολλά χρόνια φυλακή.
Όσο για το μετατραυματικό σοκ, η Gavios δηλώνει: «Κάνω ένα βήμα τη φορά. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έσπασαν τα πόδια μου. Θέλω να μείνω στην Ασία και να επιστρέψω να διδάξω στο Βιετνάμ. Η αστυνομία μου είπε ότι αυτός αντιμετωπίζει κάθειρξη από 5 έως 10 χρόνια».








ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο γήπεδο πραγματοποιούνται εδώ και τρία χρόνια εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα κυκλοφορίας, εξαίροντας την πράξη του νεαρού
Πάνω από 100 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την πόλη, λέει ο υπουργός Εσωτερικών
Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη επίσης 80μελές Κομματικό Συμβούλιο και 15μελές Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το Πακιστάν επιχειρεί να μεσολαβήσει ξανά για τον τερματισμό του πολέμου
Ασκήσεις για τα παιδιά πώς να αντιδρούν σε συναγερμό για μη επανδρωμένο αεροσκάφος
Πάνω από 1.000 οι νεκροί σε Κονγκό και Ουγκάντα
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.