- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
«Πρέπει γρήγορα να δημιουργήσουμε μία ευρωπαϊκή CIA», είπε ο Βέλγος πρωθυπουργός κ. Σαρλ Μισέλ (φωτογραφία), μιλώντας χτες Δευτέρα στο βελγικό RTL και υποστηρίζοντας ότι η ΕΕ πρέπει να προχωρήσει στην σύσταση κοινοτικής υπηρεσίας πληροφοριών στα αμερικανικά ομοσπονδιακά πρότυπα.
«Αν οι υπηρεσίες πληροφοριών μπορούσαν ν΄ ανταλλάξουν στοιχεία χωρίς κενά, πιθανώς να μην γινόταν ποτέ ξανά επίθεση. Στο Παρίσι,oi εμπλεκόμενοι είχαν ήδη εμφανιστεί στα ραντάρ αστυνομικών υπηρεσιών. Μία ενιαία ευρωπαϊκή υπηρεσία πληροφοριών θα ήταν αποτελεσματικότερη στην αντιμετώπισή τους».
Μετά την επίθεση του Μεχντί Νεμούς στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών (Ιούνης του 2014), διαπιστώθηκε ότι η Γερμανία είχε ειδοποιήσει τη Γαλλία για τη επιστροφή του δράστη από τη Συρία, δεν είχε ειδοποιήσει όμως και το Βέλγιο, εξαιτίας κενού στην πολυμερή συνεργασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
«Δεν ζητάμε δωρεάν βοήθεια, η Ευρώπη πληρώνει τις ΗΠΑ για τους πυραύλους»
Η απάντηση του Σουντάρ Πιτσάι στο αίτημα του πρόεδρου των ΗΠΑ
Ποιον όρο θέτει για να επιτρέπονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.