- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο πρώην της την έκαψε ζωντανή επειδή τον παράτησε (εικόνες)
Οι περαστικοί άκουγαν τα ουρλιαχτά της, αλλά δεν έκαναν τίποτα
Ένα φρικτό έγκλημα εξετάζουν οι εισαγγελικές αρχές της Ρώμης. Πρόκειται για μια φοιτήτρια η οποία δέχτηκε επίθεση από τον πρώην φίλο της, όταν εκείνη του ανακοίνωσε πως τον εγκαταλείπει.
Συγκεκριμένα, η 22χρονη Σάρα Ντι Πιετραντόνιο βρισκόταν στο αυτοκίνητό της όταν ανακοίνωσε στον 27χρονο Βιτσέντζο Παντουάνο πως δεν επιθυμεί να ξαναγίνουν ζευγάρι. Τότε, αυτός έβαλε φωτιά στο αμάξι της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, την κυνήγησε όταν εκείνη έτρεξε να σωθεί. Τότε, την έλουσε με αλκοόλ και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα.
«Είναι το πιο αποτρόπαιο έγκλημα που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου» δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνητών Λουίτζι Σιλίππο. «Μπορώ να πω ότι στα 25 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν έσω ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο φρικιαστικό» δήλωσε από την πλευρά της η εισαγγελέας Μαρία Μοντελεόνε, η οποία ήταν αυτή που ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους πως η 22χρονη φοιτήτρια κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Παντουάνο συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Μάλιστα, αρχικά, ο 27χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά έπειτα από 8 ώρες ανάκρισης και αφού υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, αναγκάστηκε να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Ο Παντουάνο «δεν απεδέχθη το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε μία γυναίκα» κι έτσι «οργάνωσε και προγραμμάτισε την επίθεση» τόνισε η Μοντελεόνε.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό Σιλίππο, ο κατηγορούμενος έφυγε από τη δουλειά του σε εταιρεία σεκιούριτι στις 3 το απόγευμα και περίμενε την κοπέλα έξω από το σπίτι του νυν συντρόφου της. Τότε, την παρακολούθησε να φεύγει με το αυτοκίνητό της και αφού απομακρύνθηκαν, επιδόθηκαν σε μια καταδίωξη, με τον Παντουάνο να την αναγκάζει να βάλει το αυτοκίνητό της στην άκρη του δρόμου.
Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής των ερευνών, «μπήκε στο αυτοκίνητό της κι έπειτα από έναν καβγά, έλουσε το εσωτερικό του αυτοκινήτου με ένα μικρό μπουκάλι αλκοόλ κι έλουσε και τη Σάρα. Αυτή έτρεξε έξω, αυτός έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και πρόλαβε κι εκείνη μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό 100 μέτρων, όπου της έβαλε φωτιά και την άφησε να καεί ζωντανή και να πεθάνει με έναν φρικιαστικό τρόπο».

Σύμφωνα δε, με το βίντεο μιας κάμερας ασφαλείας, το περιστατικό έχει καταγραφεί ολόκληρο, όπως και το γεγονός ότι πέρασαν από το σημείο δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, των οποίων οι οδηγοί και οι επιβάτες πέρασαν αδιάφορα, χωρίς να απαντήσουν στις εκκλήσεις της κοπέλας φώναζε για βοήθεια και προσπαθούσε να ξεφύγει από τον επίδοξο δολοφόνο της.
Η εισαγγελέας Μοντελεόνε μιλώντας στους δημοσιογράφους απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να παρέχουν βοήθεια σε γυναίκες που εκλιπαρούν για αυτή και «να μην στρέφουν αλλού το βλέμμα τους», τονίζοντας πως αν κάποιος από τους περαστικούς είχε επέμβει εκείνη τη στιγμή, η 22χρονη μπορεί να ζούσε ακόμα. Παράλληλα, κάλεσε τις γυναίκες «να μην κρύβουν καμία συμπεριφορά που να ενέχει έστω και την παραμικρή εναντίον τους απειλή από εκείνους που επιμένουν ότι τις αγαπούν, αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος (σ.σ. να αγαπάς)».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες χάους σε Παρίσι, Λιμόζ και Μασσαλία
Ποιο είναι το πιο άμεσο μέτωπο για την Ευρώπη
Περισσότεροι από 197 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στις πανεθνικές διαδηλώσεις
Έβαζε μπογιά σε φαγητά για να δείχνουν πιο όμορφα
Στο Παρίσι «ολόκληροι δρόμοι καταστράφηκαν», δηλώνει ο δήμαρχος
Δεκάδες καταστήματα λεηλατήθηκαν στο κέντρο της πόλης Μασσαλίας
Έρευνα για τα κίνητρα του 16χρονου δράστη
Διαδηλωτής φέρεται να έχασε το χέρι του σε πορεία κοντά στη Λυών
Την ώρα που στη χώρα εντείνονται οι μαζικές διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας και επιστρέφουν τα «Κίτρινα Γιλέκα»
Πληροφορίες ότι θα ευλογήσει αύριο το πλήθος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου
Ο Ντίτερς δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο συνομιλεί με τον Τζόναθαν Κονσταντίν, επικεφαλής του ελληνικού παραρτήματος των Republicans Overseas
Δεν παραιτείται ο Ράμα
Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κόρη
Σώθηκαν η αδελφή και ο ανιψιός της
Έκκληση για ψυχραιμία απευθύνει ο Μακρόν
Τα 8 λεπτά απόλυτου τρόμου
«Τον ενθαρρύνουν μόνο να συνεχίσει να επιτίθεται»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.