- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρίκη στην Ινδία: Θύματα βιασμού δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών
Νέο Δελχί: Το ένα κοριτσάκι θύμα ομαδικού βιασμού
Δύο μικρές Ινδές, 2,5 και 5 ετών, έπεσαν θύματα βιασμού, η δεύτερη μάλιστα ομαδικού, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, σύμφωνα νε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Το δίχρονο κοριτσάκι απήχθη αργά χθες Παρασκευή από δύο άνδρες στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί, και βιάστηκε προτού οι δράστες το εγκαταλείψουν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του, επεσήμανε η αστυνομία.
Ο Πουσπέντρα Κούμαρ αξιωματούχος της αστυνομίας αρμόδιας για το δυτικό Νέο Δελχί διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά.
«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουμε τους υπόπτους», είπε ο Κούμαρ.
Εξάλλου ένα άλλο μικρό κορίτσι, πέντε ετών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες στην περιοχή Άναντ Βίχαρ στο ανατολικό Νέο Δελχί χθες το βράδυ, αφού την προσέλκυσαν στο σπίτι ενός γείτονα, σύμφωνα με την αστυνομία.
«Τα ρούχα της ήταν σκισμένα με πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση», εξήγησε ένας αστυνομικός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 5χρονο παιδί έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Κάγια Κάλας προτείνει κοινές αγορές όπλων και αποζημιώσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει μετά την κατάρρευση της δίμηνης εκεχειρίας
Το θέμα είναι δυσάρεστο και βαρύ αλλά δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου αν το αντιμετωπίζει δικός σου άνθρωπος
Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν δροσερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη κρύβεται
Η στρατιωτική φθορά και η οικονομική πίεση επαναφέρουν το ερώτημα για την έκβαση του πολέμου
Συναγερμός στην Ουτσουνομίγια - Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους
Μαχητικά του ΝΑΤΟ κατέρριψαν drone που μπήκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
Η προειδοποίηση στους κατοίκους
Ο Γκράχαμ Πλάτνερ είναι μια ακόμα υπόθεση υποψηφίου που βρίσκεται αντιμέτωπος με το (ψηφιακό και μη) παρελθόν του
Σε ένα αυταρχικό σύστημα, η εξωτερική πολιτική εργαλειοποιείται πλήρως για την εγχώρια πολιτική επιβίωση.
Επεισοδιακή συνέντευξη Τραμπ στο NBC
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα
Μετασεισμός 6,1 Ρίχτερ
Ήχησαν σειρήνες, ενεργοποιήθηκε η αντιαεροπορική άμυνα
Παραμένει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις
Μίλησε για μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής της,
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Reuters
Ζητά την παρέμβαση της FIFA λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και εξετάζουν βίντεο
Ο Εμανουέλ Μακρόν χαιρέτισε μια «μεγάλη κυρία της καρδιάς»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.