- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπόντο Γκλιμτ: Ένα ακόμα παραμύθι ή μία γνήσια ποδοσφαιρική ιστορία;
Από τον υποβιβασμό στους «16» του Champions League
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ελάχιστοι εκτός Νορβηγίας είχαν ακούσει για τη Μπόντο Γκλιμτ. Τώρα, όλοι μιλάνε για το θαύμα της.
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ελάχιστοι εκτός Νορβηγίας είχαν ακούσει για τη Μπόντο Γκλιμτ. Αυτό έμελλε να αλλάξει δραματικά όταν η ομάδα από τη μικρή πόλη του Μπόντο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Europa League, χάνοντας οριακά από την Τότεναμ, που κατέκτησε τελικά το τρόπαιο.
Κι όμως, φέτος η Μπόντο Γκλιμτ προχώρησε ακόμη παραπέρα, αποκλείοντας την ίδια την Ίντερ —μια ομάδα που πριν από εννέα μήνες ήταν φιναλίστ στο UEFA Champions League.
Η σεζόν στη Νορβηγία είχε ήδη ολοκληρωθεί, όμως η Γκλιμτ, αν και εκτός ρυθμού πρωταθλήματος, κατάφερε να κερδίσει ομάδες-κολοσσούς όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ατλέτικο Μαδρίτης, εξασφαλίζοντας τώρα μια ιστορική πρόκριση απέναντι στους «Νερατζούρι».
Η ομάδα του Κιέτιλ Κνούτσεν βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο της Serie A, που δεν είχε γνωρίσει ήττα από την 7η αγωνιστική, και την υπέταξε με ένα εμφατικό παιχνίδι στο παγωμένο Άσπιρα, με τους Χάουγκε και Χογκ να χαρίζουν μια ανεπανάληπτη νίκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.