Αθλητισμος

Συμπλοκές και επεισόδια στο ματς του Κατάρ με τα ΗΑΕ – Παίχτες και οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια

Μετά το τέρμα που «σφράγιζε» την πρόκριση, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συμπλοκές και επεισόδια στο ματς του Κατάρ με τα ΗΑΕ
© Youtube/Sporting Encounters

Το Κατάρ τελικά επικράτησε με 2-1 των ΗΑΕ στον τέταρτο προκριματικό γύρο της ασιατικής ζώνης και εξασφάλισε την πρόκρισή του στο Μουντιάλ του 2026

Ο αγώνας μεταξύ του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026 σημαδεύτηκε από επεισόδια μετά το δεύτερο γκολ του Κατάρ, το οποίο σημείωσε ο Πέδρο Μιγκέλ.

Αμέσως μετά το τέρμα που «σφράγιζε» την πρόκριση για το Κατάρ, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Παίκτες από τις δύο ομάδες, καθώς και οπαδοί που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ήρθαν σε σφοδρή σύγκρουση, μετατρέποντας το γήπεδο σε πεδίο μάχης.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν πρωτοφανείς, με τη γενικευμένη σύρραξη να αμαυρώνει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση και να επισκιάζει το αγωνιστικό θέαμα.

Το Κατάρ τελικά επικράτησε με 2-1 των ΗΑΕ στον τέταρτο προκριματικό γύρο της ασιατικής ζώνης και εξασφάλισε την πρόκρισή του στο Μουντιάλ του 2026. Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Κούκι, ύστερα από ασίστ του Αφίφ, ενώ στο 74ο λεπτό, ο Πέδρο Μιγκέλ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι απλώς κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στις καθυστερήσεις, με γκολ του Αντλί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY