- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρεκόρ συμμετοχών στο 19ο Ioannina Lake Run – Μοναδική αθλητική εμπειρία με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ
Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο
Ρεκόρ συμμετοχών στο 19ο Ioannina Lake Run – Μοναδική αθλητική εμπειρία με τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ
Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 19ου Ioannina Lake Run, το οποίο κατέρριψε εφέτος κάθε ρεκόρ συμμετοχών.
Εκπλήξεις από τον ΟΠΑΠ στο Χωριό των Χορηγών
Στην αθλητική γιορτή που γέμισε την πόλη παλμό, συμμετείχαν 7.000 δρομείς οι οποίοι έτρεξαν στις διαδρομές των 5,10 και 30 χιλιομέτρων, έχοντας στο πλευρό τους τον ΟΠΑΠ, Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης.
Μετά το τέλος των διαδρομών, στο Χωριό των Χορηγών στην πλατεία Μαβίλη, ο ΟΠΑΠ υποδέχθηκε τόσο τους δρομείς όσο και τους επισκέπτες με μια σειρά απολαυστικών δράσεων, όπως face painting και braiding στα μαλλιά, που έκαναν την εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή.
Καραΐσκος και Νούλα οι νικητές των 30χλμ
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναγιώτης Καραΐσκος, δεύτερος νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας το 2024, έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού της διαδρομής των 30 χλμ. του Γύρου της Λίμνης των Ιωαννίνων, με χρόνο 1:37:37.
Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η νικήτρια του περσινού Αυθεντικού Μαραθωνίου Ματίνα Νούλα με χρόνο 1.52.39, η οποία κατέρριψε το ρεκόρ, που κατείχε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο από το 2024 με 1.53.13.
Την απονομή των βραβείων στις νικήτριες της διαδρομής των 30 χλμ. πραγματοποίησε ο Chief Sales & Marketing OPAP Stores Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος.
Δείτε βίντεο με highlights από τη διοργάνωση
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τον Ντιντιέ Ντεσάν
Το 9ο International Open SKG Chess Tournament διεξάγεται 6-11 Αυγούστου - Έπαθλα 4.000€ και βαθμοί αξιολόγησης FIDE
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το συγκινητικό «αντίο» στους πρώην συμπαίκτες του
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο
Ανατροπή express και νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά
Η Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο κατέκτησε τέσσερα γκραν σλαμ στην καριέρα της
Ο Έλληνας εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Άρη από τον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Τι αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ
Στα ημιτελικά του World Cup προκρίθηκε η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.