- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δεύτερος ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα 5,92μ. στο μίτινγκ της Οστράβα
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Έλληνας πρωταθλητής ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Μαδρίτη
Παρά τις άκυρες προσπάθειες στα 6,02μ., η συνολική παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή στην Οστράβα επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ της Οστράβα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ με καλύτερη προσπάθεια στα 5,92 μέτρα, επίδοση που επιβεβαιώνει την εξαιρετική του κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Ομάδων στη Μαδρίτη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρη προσπάθεια στα 5,62μ., ωστόσο πέρασε με τη δεύτερη το συγκεκριμένο ύψος και στη συνέχεια αποφάσισε να αφήσει τα 5,72μ. για να δοκιμάσει κατευθείαν στα 5,82μ. Εκεί χρειάστηκε τρεις προσπάθειες, αλλά τελικά τα κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο.
Η άνοδός του χάλκινου Ολυμπιονίκη του επί κοντώ συνεχίστηκε με επιτυχία στα 5,92μ., το οποίο πέρασε με την πρώτη, δείχνοντας εξαιρετική σταθερότητα και ψυχραιμία. Ο Καραλής επιχείρησε να περάσει και τα 6,02μ., ωστόσο δεν κατάφερε να τα υπερβεί.
Παρά τις άκυρες προσπάθειες στα 6,02μ., η συνολική του παρουσία στην Οστράβα επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα και με το βλέμμα στραμμένο στις επερχόμενες υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.
Στην πρώτη θέση ήταν ο Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος αφού σημείωσε ρεκόρ αγώνα με 6,13μ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Το πιο κερδοφόρο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας - Ενισχύεται η θέση του Τζιάνι Ινφαντίνο
Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του ο 48χρονος προπονητής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.