Αθλητισμος

«Παίζουμε για κάθε κορίτσι που μας βλέπει» - Η Άρτεμις Σπανού στέλνει δυνατό μήνυμα

Η ώρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ γυναικών έφτασε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Ομάδα μπάσκετ γυναικών
© Instagram/hellenicbf

Ο ΟΠΑΠ, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας σε κάθε προσπάθεια, λειτουργώντας ως σταθερός σύμμαχος στο ταξίδι της προς την κορυφή

Λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης του καλοκαιριού, η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ γυναικών, Άρτεμις Σπανού, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα γεμάτο έμπνευση και πάθος: «Δεν παίζουμε για να αποδείξουμε κάτι. Παίζουμε για να εμπνεύσουμε. Παίζουμε για κάθε κορίτσι που μας βλέπει».

Μπάσκετ γυναικών - Η Άρτεμις Σπανού στέλνει δυνατό μήνυμα ενόψει της μεγάλης ευρωπαϊκής πρόκλησης🏀🇬🇷

Η Εθνική Ομάδα ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, με στόχο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να πετύχει τους υψηλούς της στόχους με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, Χρυσού Χορηγού της ΕΟΚ και των Εθνικών Ομάδων.

Ο ΟΠΑΠ, όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας σε κάθε προσπάθεια, λειτουργώντας ως σταθερός σύμμαχος στο ταξίδι της προς την κορυφή.

Λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ, ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στις Ελληνίδες διεθνείς, μέσα από ένα βίντεο που αποτυπώνει τη δύναμη, την πίστη και το όραμα των αθλητριών: να εμπνεύσουν κάθε κορίτσι που κάνει τα πρώτα του βήματα. Κάθε κορίτσι που τις βλέπει και σκέφτεται: «Ίσως μπορώ κι εγώ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY