Αθλητισμος

Πέθανε πρώην τερμοτοφύλακας του Πανσερραϊκού - Έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε θανάσιμα

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Σερβίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε πρώην τερμοτοφύλακας του Πανσερραϊκού - Έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε θανάσιμα
© EUROKINISSI

Πέθανε πρώην τερμοτοφύλακας του Πανσερραϊκού - Έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε θανάσιμα - Ο θάνατος του έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Σερβίας

Τραγική είδηση για σερβικό ποδόσφαιρο το πρωί της Πέμπτης (13.03) καθώς πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ράντισα Ίλιτς.

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Σερβίας, καθώς είχε αγωνιστεί με το εθνόσημο αλλά και σε μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, όπως η Παρτίζαν και η ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Ο Ίλιτς αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού τη σεζόν 2008/09 ενώ έχει αγωνιστεί και σε Σλόμποντα Ούζιτσε, Παρτιζάν, Νασιονάλ Βουκουρεστίου, Μπόρατς Τσάτσακ, ενώ υπήρξε και μέλος του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Σερβίας όταν ανέλαβε ο προπονητής Σλάβολιουμπ Μούσλιν το 2016.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY