- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τεντόγλου: Στη δεύτερη θέση στο Τόρουν της Πολωνίας με 8,03 μέτρα
Πρώτος ο 20χρονος Ιταλός, χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Ματία Φουρλάνι
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ του Τόρουν, στην Πολωνία. Η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα του, στο μίτινγκ του Τόρουν στην Πολωνία, με άλμα στα 7,78μ και συνέχισε με 7,97μ ενώ το τρίτο του άλμα το "άφησε" ουσιαστικά και μετρήθηκε στα 6,98μ.
Ο Τεντόγλου στη συνέχεια έκανε 8,02μ και συνέχισε με 7,98μ ενώ στην τελευταία του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8,03μ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Ο 20χρονος Ιταλός, χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Ματία Φουρλάνι, επικράτησε στον αγώνα και κατάφερε να εντυπωσιάσει καθώς αφού έκανε 8,21μ για να εξασφαλίσει τη νίκη και να δείξει πως είναι σταθερός, μπήκε στο τελευταίο του άλμα και έκανε 8,37μ το οποίο είναι η νέα κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος, νέο ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο (στον κλειστό) και ρεκόρ διοργάνωσης.
Ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ είχε καλύτερο άλμα στα 8,03μ και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας του Τεντόγλου για το 2025, με τον ίδιο να συνεχίζει την αγωνιστική του δραστηριότητα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/2) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ λίγο πριν πρώτο στόχο της χρονιάς που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας (6-9/3).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.