- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κύπελλο Ελλάδας: Αυτός θα σφυρίξει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Ποιον όρισε η ΕΠΟ
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όρισε τον Ιταλό, Σιμόνε Σότσα για να διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη (18/12) στην OPAP Arena.
Βοηθοί του Σότσα θα είναι οι συμπατριώτες του, Λούκα Μοντίν και Πασκουάλε Καπάλντο. Τέταρτος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο και βοηθός ο Βασίλης Φωτιάς. Υπενθυμίζεται, ότι παρατηρητής στο ντέρμπι του κυπέλλου, θα είναι ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.
Ο 37χρονος Ιταλός ρέφερι είναι... γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στις 25/9/2023 «σφύριξε» στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 για την 5η αγωνιστική, ενώ στις 5/10/23 διηύθυνε τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άιντραχτ 2-1 για το Conference League και στις 24/10/24 έπαιξε στο Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1 για το Europa League.
Παράλληλα, την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναχαϊκή που θα γίνει την ίδια ημέρα (17:00) θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου με τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη στο VAR, ενώ αργότερα και στο Πανιώνιος-Αστέρας AKTOR (19:00), ορίσθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φαβορί εξακολουθεί να είναι η απόλυτη Άρσεναλ με 29,84% πιθανότητες, μπροστά από την Μπάγερν (14,90%)
Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το γκολ του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Δείτε όλα τα τέρματα της τελευταίας στροφής της League Phase
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επόμενη φάση του θεσμού
Εκτός 8άδας Ρεάλ και Παρί ΣΖ, αποκλείστηκε η Νάπολι
Ποιες δύο ομάδες μπορεί να βρει μπροστά του η ομάδα του Πειραιά
Επικράτησε του Άγιαξ με 1-2
«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, μία οικογένεια που δεν το καταλαβαίνει κάποιος εκτός του οργανισμού»
Mήνυμα στήριξης στις οικογένειες και τιμή στους ανθρώπους που χάθηκαν
«Έχει ενημερώσει εδώ και μήνες τους Μπακς πως πιστεύει ότι έφτασε η στιγμή να χωρίσουν τους δρόμους τους»
Οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Τι θέλουν οι Πειραιώτες για να προκριθούν στην επόμενη φάση
Συνεχίζονται τα κακά αποτελέσματα για τα «ελάφια»
«Καλό ταξίδι στα παιδιά μας, που η αγάπη τους για τα τέσσερα γράμματα τους πήρε μακριά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.