- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
«Είχαν πολλά να πουν και να χαμογελάσουν»: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου μετά από 5 χρόνια
Το τετ α τετ των δύο ανδρών σε γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής - Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Ιβάν Σαββίδης - Ράζβαν Λουτσέσκου στο «Πόρτο Καρράς» πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση - Τα μεταγραφικά στο επίκεντρο.
Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια για να βρεθούν ξανά μαζί στον ίδιο χώρο όλοι οι επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τα πρόσωπα που διαμορφώνουν την αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, δηλαδή οι Ιβάν Σαββίδης, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ράζβαν Λουτσέσκου, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης συναντήθηκαν στο «Πόρτο Καρράς» το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9.
Όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!».
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν! #TheBoss #TheGeneral #PAOKFamily pic.twitter.com/kwUoav4bKu
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 11, 2024
ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου στη Χαλκιδική
Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ραζβάν Λουτσέσκου, η Αντιπρόεδρος και Α’ Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης και ο δικηγόρος και έμπιστος του Σαββίδη, Κώστας Φωτιάδης, είχαν συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, με επίκεντρο τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ για όσους παίκτες έχουν μείνει ελεύθεροι από την 1η Ιουλίου, υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης ως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 15/9, 20:30 - Γήπεδο Τούμπας) θα αρχίσει από αύριο (Πέμπτη 12/9) στις 10:00, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 25 μέχρι και τα 300 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σαστισμένοι οι Νοτιοκορεάτες παίκτες κοιτούσαν γύρω τους απορημένοι όσο ο ύμνος αντηχούσε στο στάδιο
Μίλησε στο BBC για την παρουσία του και το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει με τη φανέλα της Χαλ
Παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν πάθος και θέληση για τη νίκη
Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Ο Ολυμπιακός λύγισε τη Φενέρμπαχτσε με 92-90
Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανέτρεψαν διψήφιες διαφορές απέναντι στη Φενερμπαχτσέ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας άναψε το «πράσινο φως»
Περήφανος, viral και αναπολογητικά ο εαυτός του: Ο νέος σταρ του βόλεϊ είναι ανοιχτά γκέι και αρνείται να χωρέσει σε καλούπια
Μία διαφορετική επένδυση από τον Αργεντινό μύθο
Τι είπε σε συνέντευξη στη Mozzart
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Τεράστια «ανάσα» από τη νίκη των Κρητικών
Πού βρίσκονται ΟΦΗ και Ολυμπιακός
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς
Τεράστια νίκη για την ομάδα του Χρήστου Κόντη
«Είναι πάνω με τον Θανάση και βλέπει τους αγώνες»
Πήρε τη νίκη με πολλά γκολ για το Κύπελλο Ελλάδος
Όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού AKTOR
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.