- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μνήμες του 2004 αναβίωσαν στη Γερμανία στο επετειακό φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και All Stars της UEFA
Τιμήθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στον αγώνα που διεξήχθη στη γενέτειρά του
Euro 2004 και Εθνική Ελλάδος: Μνήμες 20 χρόνια πριν αναβίωσαν στη Γερμανία - Τιμήθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ στον αγώνα που διεξήχθη στη γενέτειρά του
«Μνήμες» του... 2004 αναβίωσαν στο υπέροχο επετειακό φιλικό ανάμεσα στους Έλληνες «Legends» που κατέκτησαν το EURO 2004 και τους All Stars της UEFA, για την συμπλήρωση 20 χρόνων απ’ τον άθλο της Εθνικής Ομάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αλλά και για να τιμηθεί κι ο σπουδαίος Ότο Ρεχάγκελ. Αυτός ήταν κι ο λόγος που το παιχνίδι διεξήχθη υπό την αρωγή της UEFA στο Έσσεν της Γερμανίας, τη γενέτειρα του Ρεχάγκελ, όπου χιλιάδες φίλαθλοι Έλληνες και Γερμανοί έδωσαν δυναμικό «παρών» για να τιμήσουν τον σπουδαίο Γερμανό τεχνικό.
Οι UEFA All Stars επικράτησαν με 2-1 των Legends του Euro 2004 και μάλιστα με ανατροπή σε ένα ματς που είχε... πάθος και λάμψη απ’ το παρελθόν ανάμεσα σε τεράστιους σούπερ σταρς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Το σπουδαίο επετειακό φιλικό
Οι Έλληνες (αφού είδαν πρώτα το καταπληκτικό γκολ του Κατσουράνη με γυριστό στο 13’ να ακυρώνεται ως... οφσάιντ), άνοιξαν το σκορ στο 14’ με πλασέ του Γιαννακόπουλου από υπέροχη ασίστ του Καραγκούνη.
Στο 25’ ο Χαριστέας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζέιμς και στην επανάληψη οι All Stars έκαναν την... ανατροπή με τα γκολ των Φίγκο (51’) και Λουίς Γκαρσία (71’).
Φωτογραφίες από τον αγώνα
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΛΛΗΝΕΣ LEGENDS 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης (34’ Χαλκιάς, 60’ Κατεργιαννάκης), Φύσσας, Καψής (41’ Νταμπίζας), Δέλλας (22’ Γκούμας), Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Ζαγοράκης (41’ Τσιάρτας), Γιαννακόπουλος (41’ Λάκης), Κατσουράνης, Καραγκούνης (65’ Χαριστέας), Χαριστέας (53’ Παπαδόπουλος).
UEFA ALL STARS: Τζέιμς, Σιλβέστερ, Ματεράτσι, Κάμπελ, Κιν, Μακελελέ, Εσιέν, Ζέεντορφ, Σανιά, Φίγκο, Κλάιφερτ. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Λέμαν, Σανιά, Φέρντιναντ, Γκαλάς, Μεντιέτα, Ντεσαγί, Παουλέτα, Κιν, Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε και Λουίς Γκαρθία.
***Πριν από την έναρξη του επετειακού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004, με τους UEFA All Stars, στο Έσσεν, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προσέφερε ως δώρο προς τον «στρατηγό» Ότο Ρεχάγκελ ένα συλλεκτικό ασημένιο νόμισμα που εκδόθηκε σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Τι αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ
Στα ημιτελικά του World Cup προκρίθηκε η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών
Τι είπε ο θρύλος του ΝΒΑ
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής
Πρωταγωνιστής σε μία ακόμα απίστευτη ιστορία ο Βραζιλιάνος
Η γκάφα της νέας ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.