- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σέλτικς: Έκαναν το 2-0 στους τελικούς επί των Μάβερικς
Η σειρά των τελικών πάει στο Ντάλας
Σέλτικς: Έκαναν το 2-0 στους τελικούς επί των Μάβερικς - Η σειρά των τελικών πάει στο Ντάλας
Με τον Τζρου Χόλιντεϊ να κάνει εξαιρετικό ματς οι Σέλτικς επικράτησαν των Μάβερικς με 105-98 στη Βοστώνη και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.
Ο πρώην άσος των Μπακς ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, που βρίσκονται πλέον δύο νίκες μακριά από το 18ο πρωτάθλημα στην Ιστορία τους, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (11/14 σουτ) ενώ είχε επίσης 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Από εκεί και πέρα ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 21 πόντους και 7 ασίστ ενώ 18 πόντους (6/22 σουτ), 9 ριμπάουντ και 12 ασίστ είχε ο Τζέισον Τέιτουμ και 18 πόντους (4/10 τρίποντα) είχε ο Ντέρεκ Γουάιτ.
Για τους «Μαβς» ο Λούκα Ντόντσιτς, που έπαιξε τραυματίας (θώρακα, γόνατο και αστράγαλο) σημείωσε triple-double με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ αλλά είχε και 8 λάθη.
Ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον είχε 17 πόντους ενώ στους 16 πόντους με 7/18 σουτ έμεινε ο Καϊρί Ίρβινγκ.
Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης 13/6 για Ελλάδα στις 03:30) στο American Airlines Center του Ντάλας.
Μπόστον Σέλτικς - Ντάλας Μάβερικς, οι λεπτομέρειες
Τα δωδεκάλεπτα: 25-28, 54-51, 83-74, 105-98
ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (Τζο Μαζούλα): Μπράουν 21 (1), Τέιτουμ 18 (1), Χόρφορντ 5 (1), Γουάιτ 18 (4), Χόλιντεϊ 26 (2), Πορζίνγκις 12, Χάουζερ 2, Πρίτσαρντ 3 (1)
ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ (Τζέισον Κιντ): Τζόουνς 11, Ουάσινγκτον 17 (1), Γκάφορντ 13, Ίρβινγκ 16, Ντόντσιτς 32 (4), Λάιβλι 2, Κλέμπερ, Γκριν 4, Χάρντο, Έξουμ 3 (1)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Ο λόγος πίσω από αυτήν την κίνηση
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έδειξε τον ουρανό και έβαλε τα κλάματα, καθώς αφιέρωσε το γκολ στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή
Οι απειλές προς την Πάνα Ούντβαρντι περιλαμβάνουν φωτογραφίες όπλων και προσωπικά στοιχεία της οικογένειάς της.
Το post της «γαλανόλευκης»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όταν ευθυγραμμίστηκε ο χρόνος και η φάση έμεινε στην ιστορία ως «τα 9άρια του Αντωνιάδη»
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τους «ερυθρόλευκους» και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο Δικέφαλος άντεξε στην πίεση των ερυθρόλευκων και έφυγε αλώβητος από το Καραϊσκάκης
Στον τελικό κοντραρίστηκε με αυτήν της Γαλατά
Το «Τριφύλλι» άφησε στην πέμπτη θέση την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων
Ο Ολυμπιακός πιέστηκε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα
Μια ξεχωριστή στιγμή εκτυλίχθηκε στο ΣΕΦ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.