- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προελαύνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «16» του Masters της Ρώμης
Ξεπέρασε με 6-2, 7-6 το εμπόδιο του Βρετανού Κάμερον Νόρι (Νο 30 στον κόσμο)
Στέφανος Τσιτσιπάς: Προελαύνει στο τουρνουά της Ρώμης - Ξεπέρασε με 6-2, 7-6 το εμπόδιο του Βρετανού Κάμερον Νόρι (Νο 30 στον κόσμο)
Στους «16» του τουρνουά ATP Masters 1000 της Ρώμης προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεπέρασε με 6-2, 7-6 (1) το εμπόδιο του Βρετανού Κάμερον Νόρι (Νο 30 στον κόσμο), στον 3ο γύρο.
Η αναμέτρηση
Ο Νόρι ξεκίνησε το ματς με love game, αλλά στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός, πήρε πέντε διαδοχικά γκέιμ και «καθάρισε» το πρώτο σετ με 6-2, ενώ άρχισε με break και το δεύτερο σετ, όπου προηγήθηκε 2-0. Ακολούθως, όμως, ο Βρετανός ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τρία συνεχόμενα γκέιμ (χάνοντας αθροιστικά μόλις δύο πόντους), για να περάσει μπροστά με 3-2. Στο 5-5, ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε 0-30, αλλά ο Νόρι με τέσσερις σερί πόντους κράτησε το σερβίς του, ο Τσιτσιπάς απάντησε εύκολα και το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ. Εκεί, ο "Στεφ" ήταν καταιγιστικός, προηγήθηκε 5-0 και το κατέκτησε με 7-1, «σφραγίζοντας» την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο.
Στη φάση των «16», ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος μετά από μία μάχη τριών ωρών επικράτησε του Καναδού Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ 6-7, 6-4, 6-4. Ο 25χρονος Αυστραλός βρίσκεται στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης (έφτασε ως το Νο9 στις αρχές του χρόνου) και φέτος κέρδισε για πρώτη φορά σε αγώνα του ATP Tour τον "Στεφ", στο τουρνουά του Ακαπούλκο -το οποίο και κατέκτησε-, μετά από δέκα διαδοχικές ήττες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόσκληση στον Λευκό Οίκο αποτελεί πάγια παράδοση για τις ομάδες που κατακτούν μεγάλα αθλητικά τρόπαια στις ΗΠΑ
Τι δήλωσε ο Γάλλος αστέρας
Το ιδιαίτερο project του Λουκά και του Θεοδόση
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες ομάδες προπορεύονται και ποιες έχουν μείνει πιο πίσω
Με γκέλα ξεκινάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Μουντιάλ
Ο 40χρονος γκολκίπερ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας της διοργάνωσης
Η Ιβάνα Κνολ έγινε παγκοσμίως γνωστή στη διοργάνωση του 2018
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε τις αποφάσεις της
Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Αργεντινής
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση - Δείτε το επικό βίντεο
Τι και αν είναι 38 ετών...
Τι δήλωσε ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»
Σήμερα στις 14:00 η κλήρωση
Σήμερα στις 15:00 η κλήρωση
Απίστευτα πράγματα στην πρεμιέρα από τον Αργεντινό μύθο
Απίστευτα στατιστικά για τον Αργεντινό θρύλο
Εύκολη πρεμιέρα για την Αργεντινή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.