Αθλητισμος

Β. Μιλλούση: Η αντιπεριφερειάρχης Αττικής θα είναι Πρέσβειρα του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024»

Η διοργάνωση φέτος ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασιλική Μιλλούση: Η αντιπεριφερειάρχης Αττικής θα είναι η Πρέσβειρα του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024»
Η αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Βασιλική Μιλλούση © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε, με ένα βιντεομήνυμα, να στηρίξει τon Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

Η αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρωταθλήτρια της Ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, συντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια του φετινού Γύρου με ένα βίντεο promo της στα Social Media.

«Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας εθελοντών του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού @tourofhellas 2024»! H Cycling Greece ανακοινώνει...

Posted by ΔΕΗ International Tour of Hellas on Monday, April 1, 2024

Η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, πρότυπο πετυχημένης σύγχρονης γυναίκας, με περγαμηνές στην αθλητική της καριέρα και τώρα αφοσιωμένη και στον ρόλο της μητέρας και συζύγου στο πλάι του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια, ετοίμασε ένα πολύ ωραίο βίντεο για την προώθηση του Εθελοντικού Προγράμματος του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας».

Η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισε, με ένα βιντεομήνυμά της στo Instagram, να στηρίξει τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση που φέτος ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη με την παρουσίαση των 20 επαγγελματικών ομάδων στις 14 Μαΐου και την πρώτη αγωνιστική ημέρα στις 15 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 19 Μαΐου στην Αθήνα.

Το μήνυμα της Βασιλικής Μιλλούση:

«Εσύ το ήξερες ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και φέτος έναν αγωνιστικό διεθνή ποδηλατικό Γύρο, από εκείνους που διεξάγονται σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία, βγάζοντας εκατομμύρια κόσμου κάθε ηλικίας στους δρόμους;

Μιλάω για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024!

Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας εθελοντών της μεγάλης αθλητικής ποδηλατικής γιορτής!

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, δες αναλυτικά τα περάσματα του Αγώνα από τη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου ως την Αθήνα στις 19 Μαΐου και βρες τη φόρμα του Εθελοντή!

Χωρίς αλυσίδα δεν γυρνούν οι ρόδες του ποδηλάτου!»

Όσοι επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές για τον φετινό Γύρο που θα περάσει διαδοχικά από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Σπερχειάδα, Χαλκίδα και Αθήνα, από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης στο site και να συμπληρώσουν τη φόρμα του Εθελοντή στον σύνδεσμο που ακολουθεί εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ