Miami Open: Νικητής του τουρνουά ο Σίνερ - Επικράτησε του Ντιμιτρόφ στον τελικό
Ο Γιανίκ Σίνερ κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το Masters 1000 του Miami Open, επικρατώντας εύκολα του Βούλγαρου, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 12 στον κόσμο) με 6-3, 6-1 και από σήμερα (1/4) βρίσκεται στο Νο 2 (σ.σ. επικεφαλής παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς) της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP.
Νικητής και του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, ο 22χρονος Ιταλός τενίστας, έχει χάσει μόνο έναν αγώνα από τους 23 που έχει δώσει μέσα στο 2024, καθώς κατέκτησε και το τουρνουά στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο. Η μοναδική ήττα του Σίνερ από την αρχή της χρονιάς, σημειώθηκε στον ημιτελικό του Masters 1000 στο Indian Wells πριν από δύο εβδομάδες.
«Όσο προχωρούσα στο τουρνουά, τόσο καλύτερα ένιωθα. Η απόδοσή μου σήμερα ήταν πολύ καλή. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκα τον αγώνα. Αρχισα την σεζόν πολύ, πολύ καλά, δεν θα φανταζόμουν ποτέ μια τέτοια αρχή. Η κατάταξη στο Νο 2 του κόσμου, μου προκαλεί ένα απίστευτο συναίσθημα», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ο νεαρός πρωταθλητής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ασταμάτητη και αήττητη η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο
Η ελληνική εξέδρα έδωσε δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη
Οι πρωταθλητές Αφρικής έφτασαν στο Ντακάρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οπαδός αποκάλεσε τον Γάλλο σέντερ «τουρίστα» και εκείνος απάντησε με μια φωτογραφία
Μετά τον αποκλεισμό της από το Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη παραδέχτηκε πως δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ποιες δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς
Δείτε στους πόσους βαθμούς κρίθηκε πέρυσι η είσοδος στην 24άδα της League Phase του Champions League.
Νίκη κομβικής σημασίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League
Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα
Αντιμέτωπες δύο από τις πιο ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο
Κορυφαίος ο Σάσα Βεζένκοφ με 28 πόντους
Με αφορμή τις φωτογραφίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Την πρώτη νίκη του στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια πανηγύρισε ο Έλληνας τενίστας
Στο μεταξύ και ο επίσημος λογαριασμός της Premier League αποθέωσε τον διεθνή επιθετικό στα social media
Το ανάποδο ψαλίδι του Έλληνα φορ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.