Αθλητισμος

Σαμπαλένκα: «Είμαι συντετριμμένη»

Οι πρώτες δηλώσεις της αναφορικά με τον θάνατο του πρώην συντρόφου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρίνα Σαμπαλένκα: Οι πρώτες δηλώσεις της αναφορικά με τον θάνατο του πρώην συντρόφου της
Αρίνα Σαμπαλένκα: Οι πρώτες δηλώσεις της αναφορικά με τον θάνατο του πρώην συντρόφου της © EPA

Αρίνα Σαμπαλένκα: Οι πρώτες δηλώσεις της αναφορικά με τον θάνατο του πρώην συντρόφου της

Συντετριμμένη από τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ, δήλωσε η Αρίνα Σαμπαλένκα, με την Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια του τένις, να διευκρινίζει ότι η σχέση της με τον εκλιπόντα, είχε λήξει.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, που δόθηκε στην δημοσιότητα από τον μάνατζερ της, η Σαμπαλένκα, η οποία βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επεσήμανε: «Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Και παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σεβασθείτε την ιδιωτική μου ζωή και την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Κόλτσοφ, πρώην επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ από την Λευκορωσία, πέθανε την περασμένη Δευτέρα στο Μαϊάμι και σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Η 25χρονη Σαμπαλένκα, βρίσκεται στο Μαϊάμι και αύριο (22/3), αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά WTA 1000, με αντίπαλο την Ισπανίδα σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία σχολίασε: «Γνωρίζω την κατάσταση, ξέρω τι συμβαίνει. Είναι λίγο σοκαριστικό για εμένα, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ