Αθλητισμος

Πένθος για την Aryna Sabalenka: Πέθανε ο σύντροφός της, Konstantin Koltsov

Σε ηλικία μόλις 42 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aryna Sabalenka - Konstantin Koltsov
Aryna Sabalenka: Πέθανε ο Konstantin Koltsov © Instagram / sabalenka_aryna

Aryna Sabalenka: Πέθανε ο σύντροφός της, Konstantin Koltsov - Ποιος ήταν ο Λευκορώσος πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου

Πένθος για την τενίστρια Aryna Sabalenka. Ο Konstantin Koltsov, ο Λευκορώσος πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου και σύντροφος της τενίστριας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών. 

Aryna Sabalenka: Πέθανε ο σύντροφός της, Konstantin Koltsov

Ο Konstantin Koltsov έπαιξε για την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 και του 2010 και πέρασε τρεις περιόδους με τους Πίτσμπουργκ Πιγκουίνς της Εθνικής Λίγκας Χόκεϋ από το 2002 και το 2006. «Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, πέθανε», ανέφερε στην ανακοίνωση η Salavat Yulaev, η οποία εδρεύει στη ρωσική πόλη Ufa. «Ήταν ένας δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σέβονταν οι παίκτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Konstantin Evgenievich έγραψε για πάντα στην ιστορία του συλλόγου μας». 

Φημισμένος για την ταχύτητά του στον πάγο, ο Koltsov κέρδισε τον τίτλο της ρωσικής Super League με τον Salavat Yulaev το 2008 και πιο πρόσφατα επέστρεψε στον σύλλογο ως βοηθός προπονητή.

Η Sabalenka και ο Koltsov ήταν μαζί από τον Ιούνιο του 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People. 

Ο Koltsov χειροκρότησε Sabalenka, αφού η Λευκορωσίδα κέρδισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στο Australian Open τον Ιανουάριο. Η Sabalenka έχασε στους 16 στο Indian Wells την περασμένη εβδομάδα και έχει προγραμματιστεί να παίξει τον πρώτο της αγώνα στο Miami Open την Παρασκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ