- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Για παραβίαση κανονισμών της Premier League
Βυθίζεται στη ζώνη του υποβιβασμού - Τιμωρία με άμεση ισχύ
Premier League: Η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 4 βαθμών για παραβίαση κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας - Κίνδυνος υποβιβασμού.
Με αφαίρεση 4 βαθμών, που τη βυθίζει εντός της ζώνης του υποβιβασμού της Premier League και στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τιμωρήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ.
Η ανεξάρτητη επιτροπή έριξε βαριά «καμπάνα» στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία κατηγόρησε για παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της λίγκας, λόγω των πολλών μεταγραφών της.
Με έλεγχο που έγινε στη Νότιγχαμ, διαπιστώθηκε ότι από το καλοκαίρι του 2022, όταν και ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, προχώρησε σε 43 μεταγραφές, υπερβαίνοντας το όριο απωλειών, που αναλογούν σε 61 εκατομμύρια λίρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει την ευκαιρία να υποβάλει έφεση για την ποινή και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέχρι και τις 14 Απριλίου.
Νότιγχαμ Φόρεστ: Η ανακοίνωση της Premier League
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Premier League για την αφαίρεση βαθμών της Νότιγχαμ Φόρεστ:
«Η ανεξάρτητη Επιτροπή εφάρμοσε την άμεση αφαίρεση τεσσάρων βαθμών στη Νότιγχαμ Φόρεστ για παραβίαση των Κανόνων Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας (PSR) της Premier League για την περίοδο που έληξε τη σεζόν 2022/23.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ παραπέμφθηκε σε ανεξάρτητη Επιτροπή στις 15 Ιανουαρίου, μετά από παραδοχή του συλλόγου ότι είχε παραβιάσει το σχετικό όριο PSR των 61 εκατομμυρίων λιρών κατά 34,5 εκατομμύρια λίρες. Το όριο ήταν χαμηλότερο από 105 εκατομμύρια λίρες στις δύο σεζόν της περιόδου αξιολόγησης που βρέθηκε στο Πρωτάθλημα EFL. Η υπόθεση εκδικάστηκε σύμφωνα με τους νέους Κανονισμούς της Premier League, οι οποίοι παρέχουν ένα ταχύ χρονοδιάγραμμα για τις υποθέσεις PSR που θα επιλυθούν την ίδια σεζόν που εκδίδεται η καταγγελία.
Η ανεξάρτητη Επιτροπή καθόρισε την κύρωση μετά από μια διήμερη ακρόαση που πραγματοποιήθηκε αυτόν τον μήνα, όπου ο σύλλογος είχε την ευκαιρία να αναφέρει λεπτομερώς μια σειρά ελαφρυντικών παραγόντων. Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι ο σύλλογος είχε επιδείξει «εξαιρετική συνεργασία» στις συναλλαγές του με την Premier League καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Οι επιτροπές είναι ανεξάρτητες από την Premier League και τους συλλόγους μέλη της. Τα μέλη της Επιτροπής διορίστηκαν από τον ανεξάρτητο Πρόεδρο της Δικαστικής Επιτροπής της Premier League».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση στο Instagram
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο 30χρονος Κενυάτης τερμάτισε σε 1:59:30
Η ιστορική κατάκτηση του τροπαίου μετά από 39 χρόνια σημάδεψε τη γαμήλια δεξίωση
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατέκτησε για δεύτερη φορά το κορυφαίο βραβείο
Μετά από παρά πολλά χρόνια
Στο ματς την τελευταία αγωνιστική της Greek Basketball League
O σταρ του ΝΒΑ παρακολούθησε αγώνα του Άρη
Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τρόπαιο στα 100 χρόνια του, ενώ ο ΟΦΗ στοχεύει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο
Tην Κυριακή 26 Απριλίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ
Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν τον επόμενο μήνα
Έκτο συνεχόμενο σε αντίστοιχη διοργάνωση για την Ελληνίδα αθλήτρια
Οι δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του κυπέλλου
Σε κακή ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού σε αυτήν
Τι είπε για την αγωνιστική του κατάσταση
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Με προβλήματα και καθυστερήσεις η διαδικασία εγγραφής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.