Αθλητισμος

Αύριο το ντέρμπι «των αιωνίων» για τα play off του πρωταθλήματος

Στις 20:30 o Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτης του Ολυμπιακού με παίκτη του Παναθηναϊκού σε φάση κατά τη διάρκεια αγώνα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αύριο πρεμιέρα σε play off © ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αύριο το ντέρμπι για τα play off του πρωταθλήματος - Στις 20:30 ο αγώνας

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα η Θύρα 7 πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και να τους στηρίξει ενόψει των play off, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα αύριο (10.3) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία των οργανωμένων είχε ενωτική σημασία και με τα λόγια της προσπάθησε να εμψυχώσει τόσο τους παίκτες της ομάδας όσο και το τεχνικό επιτελείο. «Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη», είπαν, μεταξύ άλλων, σε προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Οι εκπρόσωποι της Θύρας 7 απευθύνθηκαν επίσης στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ζητώντας του να βάλει στο «κλίμα» τους νέους παίκτες του συλλόγου. «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια», ήταν το μήνυμα σε Κοβάτσεβιτς και παίκτες.

Το απόγευμα του Σαββάτου (9.3) ολοκληρώθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στις στατικές φάσεις κι ολοκληρώθηκε με ανάπτυξη παιχνιδιού. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και ειδικό πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.Μετά το τέλος της αποστολής ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα δεν συμπεριλήφθηκε για άλλο ένα παιχνίδι ο Αϊτόρ, ο Βέρμπιτς που κρίθηκε ανέτοιμος μετρώντας πολύ λίγες προπονήσεις μετά από απουσία 20 ημερών και οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Γεντβάι.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακο, συγκροτούν οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν. Ο Βαγιαννίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα λόγω καρτών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ