Αθλητισμος

Δεκτές οι εφέσεις για Μπακασέτα και Τάισον - Παίζουν στον ημιτελικό

Η ανακοίνωση για την τιμωρία τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΠΟ: Δύο αγωνιστικές σε Μπακασέτα και Τάισον
ΕΠΟ: Δύο αγωνιστικές σε Μπακασέτα και Τάισον © Eurokinissi

ΕΠΟ: Δεκτές οι εφέσεις για Μπακασέτα και Τάισον - Παίζουν στον αποψινό ημιτελικό - Η ανακοίνωση για την τιμωρία τους

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν πρωτόδικα οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας για το μεταξύ τους επεισόδιο και την αποβολή τους στον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, αλλά σήμερα η επιτροπή εφέσεων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έκανε αποδεκτές τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να υπολογίζονται κανονικά για τη ρεβάνς της Λεωφόρου!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

  • Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Μπακασέτα. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ.
  • Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Barcellos Freda Taison. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ