Αθλητισμος

Κηφισιά: Ο Ανδρέας Τεττέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση

Το βίντεο που ο Αχιλλέας Μπέος τον αποκαλεί «μαϊμού»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Ανδρέας Τεττέι
O Ανδρέας Τεττέι © Eurokinissi

Κηφισιά: Ο Ανδρέας Τεττέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για τη ρατσιστική επίθεση - Το βίντεο που ο Αχιλλέας Μπέος τον αποκαλεί «μαϊμού»

Ο Ανδρέας Τεττέι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Να θυμίσουμε πως ο νεαρός επιθετικός της αθηναϊκής ομάδας κατήγγειλε το συμβάν στην Cosmote TV μετά το ματς. Κατόπιν, σήμερα η ομάδα των Βορείων Προαστίων δημοσιοποίησε video με το περιστατικό.

Ο Ανδρέας Τεττέι, ο οποίος είναι γεννημένος στην Ελλάδα και έχει καταγωγή από την Γκάνα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (13/2) στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο Τεττέι κλήθηκε κατόπιν αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.

Ως προς το αθλητικό κομμάτι με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ η Κηφισιά μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, σύμφωνα με το άρθρο 18, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς αξιωματούχου της αντίπαλης ομάδας. Οι διαδικασίες και σε αυτή την περίπτωση είναι αυτεπάγγελτες. Ωστόσο, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί δίωξη από την πλευρά του αθλητικού δικαστή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ