Αθλητισμος

Κάταγμα στο αριστερό πόδι ο Μιλουτίνοφ - Μένει εκτός δράσης για δύο μήνες

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Σέρβο σέντερ του συλλόγου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάσκετ - Ολυμπιακός: Κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο υπέστη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Στους 2 μήνες η απουσία του από την αγωνιστική δράση
Κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού υπέστη ο Νίκολα Μιλουτίνοβ στο ντέρμπι «αιωνίων» © Eurokinissi/Μάρκος Χουζούρης

Μπάσκετ - Ολυμπιακός: Κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο υπέστη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Στους 2 μήνες η απουσία του από την αγωνιστική δράση

Κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού υπέστη ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ χθες (22/1), για την 15η αγωνιστική της Basket League.

O Σέρβος σέντερ αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια, μετά τη σύγκρουση που είχε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η απουσία του από τα γήπεδα δεν θα είναι μόνο τέσσερις εβδομάδες, αλλά για τουλάχιστον δύο μήνες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει στην αγορά για σέντερ ο Ολυμπιακός, που αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζει για περίπου 15 μέρες ακόμη τον Μουστάφα Φαλ.

Μιλουτίνοφ: Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της σήμερα (23/1) ενημέρωσε πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού. 

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν: «Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σήμερα σε αξονική τομογραφία η οποία ανέδειξε κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο στο φύμα του 5ου μεταταρσίου του αριστερού ποδός».

Σημειώνεται ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού το αν θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά ο τραυματισμός ή αν θα κάνει επέμβαση για την αντιμετώπισή του προβλήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ