Αθλητισμος

Η Ρόμα απέλυσε τον Μουρίνιο μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο των «τζιαλορόσι»

Τέλος εποχής για τον Πορτογάλο τεχνικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρόμα απέλυσε τον Μουρίνιο μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο των «τζιαλορόσι»
© ΕΡΑ / ANGELO CARCONI

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά από 2,5 χρόνια προπονητής των «τζιαλορόσι»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από τον πάγκο της Ρόμα με τον διάσημο Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» στη φετινή σεζόν της Serie A. Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου είχε συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας με τον Μουρίνιο, όπου και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους και το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε η απόφαση.

Jose Mourinho SACKED by Roma after horror run

Η Ρόμα ανακοινώνει ότι «ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι τεχνικοί του συνεργάτες θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο με άμεση ισχύ. Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τις νέες τεχνικές οδηγίες της πρώτης ομάδας θα κοινοποιηθούν σύντομα».

Ζοζέ Μουρίνιο: Ο 60ος προπονητής της Ρόμα

Ο Μουρίνιο έγινε ο 60ος προπονητής της Ρόμα τον Μάιο του 2021. Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Conference League στα Τίρανα στις 25 Μαΐου 2022 και στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περσινή σεζόν. «Ευχαριστούμε τον Ζοζέ εκ μέρους όλων μας στη Ρόμα για το πάθος και την αφοσίωσή που έδειξε από τότε που ήρθε στους τζαλορόσι», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Η Ρόμα απέλυσε τον Μουρίνιο μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο των «τζιαλορόσι»
© ΕΡΑ / MARTIAL TREZZINI

«Θα έχουμε πάντα σπουδαίες αναμνήσεις από τη θητεία του, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν αναγκαία μια άμεση αλλαγή για το καλό του συλλόγου. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον στον Ζοζέ και τους συνεργάτες του», κατέληξε η διοίκηση ενώ με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Πορτογάλο: «Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοζέ».

Πηγή: ertnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ