Αθλητισμος

UEFA: Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η UEFA θεωρεί πως οι δύο Έλληνες θα πρωταγωνιστήσουν το 2024 στην ευρωπαϊκή σκηνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UEFA: Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου
UEFA: Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου © ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

UEFA: Ειδική μνεία σε Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια - Θεωρεί πως οι δύο Έλληνες θα πρωταγωνιστήσουν το 2024 στην ευρωπαϊκή σκηνή

«Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου». Αυτό αναφέρει η UEFA στην ιστοσελίδα της, όπου επέλεξε 40 παίκτες, κάτω των 21 ετών, που αξίζει να προσέξει κάποιος το 2024 , παίκτες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Ειδική μνεία της UEFA

Ανάμεσά τους και ο επιθετικός μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας: «Ο (Γιάννης) Κωνσταντελιάς και ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φαίνεται να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου με αμφότερους ήδη στην εθνική ομάδα της χώρα τους. Ο επιθετικός μέσος καθιερώθηκε σε επίπεδο συλλόγου το 2022/23, έχει εντυπωσιακή ικανότητα ντρίμπλας και ο συνδιασμός με τους συμπαίκτες του γίνεται αβίαστα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της UEFA.

Οι 40 παίκτες-όπως αναφέρει η UEFA- έχουν επιλεγεί «από το δίκτυο των ρεπόρτερ, των ανταποκριτών και των συντακτών της από όλη την ήπειρο, προκειμένου να προβλέψει ποιοι νεαροί παίκτες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στην ευρωπαϊκή σκηνή το 2024».

Ανάμεσα στις προηγούμενες επιλογές, χρόνων που προηγήθηκαν, αναφέρει τις περιπτώσεις των, Έρλινγκ Χάαλαντ (2019), Ραφαέλ Λεάο (2020), Τζούντ Μπέλιγχαμ (2021 ) και Γκάβι (2022).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ